Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bake kake to til tre dager før den skal spises?

#1

~TM~ sa for siden:

Går det? Det er snakk om en langpannesjokoladekake og sannsynligvis en kokoskake eller toscakake. Jeg har kjøleskapsplass til begge.

Saken er at jeg skal ha en kake fredag ettermiddag og en til lørdag formiddag. Torsdag skal jeg på skoleavslutning etter jobb, mens jeg har fri på onsdag. Kan de holde seg såpass? Blir de tørre? Jeg er helt dust på kjøkkenet...


#2

Høns sa for siden:

Jeg synes kakene blir tørre og ekle om de står. Foretrekker å bake kaken samme dagen eller til nød dagen før.


#3

Bayone sa for siden:

Om du baker en saftig sjokoladekake så holder den seg noen dager.


#4

safran sa for siden:

Du kan bake og så fryse dem.


#5

~TM~ sa for siden:

Jeg sliter med når jeg skal få bakt uten at det blir langt på natt.


#6

Isbjørn sa for siden:

Soaked shocklade cake skal stå flere dager før den spises. Blir ekstra god og saftig da.


#7

Pegasus sa for siden:

Ikke helt det du spør om, men Tropisk aroma er ei kake som er best etter å ha stått en dag eller to.


#8

Palmen sa for siden:

Sjokoladekake med kefir står seg. Ellers ville jeg nok latt være.


#9

Java sa for siden:

Lag iskake og putt i fryseren.


#10

apan sa for siden:

Jeg vil bakt og frosset.


#11

Tjorven sa for siden:

Det kommer an på kaka. Gulrotkake blir bedre om den står et par dager, men jeg har ikke samme erfaring med langpannesjokoladekake.


#12

Hyacinth sa for siden:

Mange kaker blir jo bare bedre av å stå et par dager! De fleste kakene jeg liker er sånn. Men de kakene du nevner tror jeg blir tørre. Da hade jeg heller laget feks en osteiskake. Hvis jeg var deg, hadde jeg laget ROOMs gulrotkake, noe jeg alltid gjør. :knegg:


#13

Tuppen sa for siden:

Sjokoladekake med kefir fra Det søte liv kan godt stå noen dager uten å bli tørr. Den smaker også veldig godt også etter 3-4 dager i boden når alle andre har glemt den. Har jeg hørt. :sparke:


#14

Toffskij sa for siden:

Sjokoladekake med kefir, gulrotkake à la ROOM og det meste av browniesvarianter vil holde seg utmerket. :jupp:


#15

C3PO sa for siden:

Jeg baker saftige kaker, men alikevel baker jeg senest dagen før. Er det to dager til, så fryser jeg kaken.


#16

Acsa sa for siden:

Jeg har både en sitronkake og en sjokoladekake som holder seg helt fint et par-tre dager, begge er langpannekaker.


#17

Joika sa for siden:

En brownie kan glatt bakes to dager før.


#18

~TM~ sa for siden:

Oppskrift?


#19

Optimist sa for siden:

Jeg lar sjokoladekake stå på benken i flere dager godt dekket med plastikk eller lokk. Den holder seg da veldig godt. I kjøleskap blir den hard og tørr med en gang.
Toscakake blir nok fort tørr. Men gulrotkake blir bedre og bedre for hver dag, og den går fint i kjøleskap.


#20

Candy Darling sa for siden:

Jeg er akkurat ferdig med en ROOM gulrotkake som skal få ostekrem i morgen og spises onsdag. Sjokoladekaken til torsdag ble bakt i går og er i fryseren.


#21

Acsa sa for siden:

Her!

Og sjokoladekaka er Olifant sin, men med 7 dl sukker, og appelsinjus i stedet for vann. Eplejus er også mulig dersom noen har sitrusallergi.


#22

Palmen sa for siden:

Perkfet, eller? :knegg:


#23

Candy Darling sa for siden:

:mumle: Jeg har enda ikke planlagt kaken til fredag. Hater juni. :gaah:


#24

Acsa sa for siden:

Den sitronkaka er laget lynraskt, dropp å rive sitron og bruk sitronsaft fra flaske, bland melis i sitronsaft til glasur og smør på. Røra er laget på ti minutter, den steker i 35 minutter og er idiotsikker, og alle er glade for at den ikke er en tørr sjokoladekake.


#25

GinaK sa for siden:

Lag gulrotkake.
Eller sånn nøttebunn med gul krem kan jo fryses. Er det gullkake den blir kalt. . Fyrstekake kan også fryses.


#26

~TM~ sa for siden:

Takk for alle tips!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.