Går det? Det er snakk om en langpannesjokoladekake og sannsynligvis en kokoskake eller toscakake. Jeg har kjøleskapsplass til begge.
Saken er at jeg skal ha en kake fredag ettermiddag og en til lørdag formiddag. Torsdag skal jeg på skoleavslutning etter jobb, mens jeg har fri på onsdag. Kan de holde seg såpass? Blir de tørre? Jeg er helt dust på kjøkkenet...
Mange kaker blir jo bare bedre av å stå et par dager! De fleste kakene jeg liker er sånn. Men de kakene du nevner tror jeg blir tørre. Da hade jeg heller laget feks en osteiskake. Hvis jeg var deg, hadde jeg laget ROOMs gulrotkake, noe jeg alltid gjør. :knegg:
Sjokoladekake med kefir fra Det søte liv kan godt stå noen dager uten å bli tørr. Den smaker også veldig godt også etter 3-4 dager i boden når alle andre har glemt den. Har jeg hørt. :sparke:
Jeg lar sjokoladekake stå på benken i flere dager godt dekket med plastikk eller lokk. Den holder seg da veldig godt. I kjøleskap blir den hard og tørr med en gang.
Toscakake blir nok fort tørr. Men gulrotkake blir bedre og bedre for hver dag, og den går fint i kjøleskap.
Jeg er akkurat ferdig med en ROOM gulrotkake som skal få ostekrem i morgen og spises onsdag. Sjokoladekaken til torsdag ble bakt i går og er i fryseren.
Den sitronkaka er laget lynraskt, dropp å rive sitron og bruk sitronsaft fra flaske, bland melis i sitronsaft til glasur og smør på. Røra er laget på ti minutter, den steker i 35 minutter og er idiotsikker, og alle er glade for at den ikke er en tørr sjokoladekake.