Drømmedama sa
for 10år siden:
Vi blir 21 mennesker, skal grille kylling og laks, hva serverer vi til dessert, tro? Er blank - hva ville du gjort? Trenger ikke være veldig lettvint altså , jeg tar gjerne et utfordring, men det må være mulig å gjøre den klar på forhånd. Gjerne noe litt gøy...
Joika sa
for 10år siden:
Jeg serverte nettopp brownie med melisdryss, jordbær og limekesam. Dette var et ganske uformelt lag med litt over 20 mennesker.
daffy sa
for 10år siden:
Drømmedama sa:
Vi blir 21 mennesker, skal grille kylling og laks, hva serverer vi til dessert, tro? Er blank - hva ville du gjort? Trenger ikke være veldig lettvint altså , jeg tar gjerne et utfordring, men det må være mulig å gjøre den klar på forhånd. Gjerne noe litt gøy...
Pannacotta med jordbær/ rabarbrasaus til!
Drømmedama sa
for 10år siden:
Joika sa:
Jeg serverte nettopp brownie med melisdryss, jordbær og limekesam. Dette var et ganske uformelt lag med litt over 20 mennesker.
Det var en god idé! Kald brownie? Limekesam, hva er det? Og - hvordan serverte du det? La du det opp på hver tallerken? Noen tips?
Drømmedama sa
for 10år siden:
daffy sa:
Pannacotta med jordbær/ rabarbrasaus til!
Må ha 21 små ildfaste former da, ikke sant?
Joika sa
for 10år siden:
Drømmedama sa:
Det var en god idé! Kald brownie? Limekesam, hva er det? Og - hvordan serverte du det? La du det opp på hver tallerken? Noen tips?
Jeg skar opp brownien i stykker, la alt på et fat (ble et tårn), hadde jordbærene i en bolle og kesamen i en annen. Limekesam får du kjøpt i butikken. :ja: De fikk forsyne seg selv.
Det er enkelt, men smaker utrolig godt sammen.
daffy sa
for 10år siden:
Nei du trenger bare glass. Pannacotta stivner med gelatin.
daffy sa
for 10år siden:
frutimian.no/jordbaergele-og-panna-cotta/
Oppskriften over ser nydelig ut. Den fikk jeg lyst til å lage nå! :)
Chanett sa
for 10år siden:
Skulle til å foreslå pannacotta. Eller en lekker rabarbra og jordbærpai.
Che sa
for 10år siden:
Pannacotta eller små pavlova
Toffskij sa
for 10år siden:
Panna cotta med (klar, silt) rabarbrasuppe (og evt. jordbær) til er veldig godt og sommerlig.
Matilda sa
for 10år siden:
Toffskij sa:
Panna cotta med (klar, silt) rabarbrasuppe (og evt. jordbær) til er veldig godt og sommerlig.
Det har jeg fått servert i et juni-bryllup en gang, og det er en av de aller beste dessertopplevelsene jeg kan huske. Støttes varmt! :nam:
Miss Norway sa
for 10år siden:
Porsjonspavlovaer er griselekkert å servere og veldig godt.
Madicken sa
for 10år siden:
Dessert er uansett bra når det serveres i enkeltporsjoner, så slipper jeg å spise for mye dessert, hvilket jeg ellers alltid gjør. :o
Madicken sa
for 10år siden:
Jeg har forresten servert små og syltynne pannekaker/crepes med finskåret frukt/bær og råkrem ved et par anledninger, til stor glede for gjestene.
Snuppa sa
for 10år siden:
daffy sa:
Pannacotta med jordbær/ rabarbrasaus til!
Ville jeg ha gjort.