Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Når ny Suzuki swift ikke vil starte

#1

Hondacrv sa for siden:

Det er sånn greie med at du har nøkkelen med og da skal man trykke på en knapp, og så starter bilen. Vel. Jeg trykka og trykka, og alle lysa lyste og air condition-anlegget gikk, men starta, det gjorde han ikke. Jeg prøvde flere ganger. Når mannen prøvde igjen litt etterpå, starta han. :rolleyes:

Kva gjorde eg feil?


#2

Simone sa for siden:

Hugsa du å holde inne bremse- pedalen?



#4

Miss Norway sa for siden:

Har du automatgear? Da må i så tilfelle gearet stå i P for å starte.


#5

Snuppa sa for siden:

Her må vi trykke en gang først for å skru på tenningen, deretter en gang hvor vi holder den litt inne så bilen starter.


#6

Einhyrningur sa for siden:

Og noen ganger vil de bare ikke før du går ut av bilen, låser, låser opp og går inn igjen. Fuglene må vite hvorfor. Dog har vi ikke Suzuki, men Nissan.


#7

Hondacrv sa for siden:

Problemet er jo at det ikkje er automatikk, og eg har ikkje kjørt bil med gir på ti år. :flau: men ok. Av og til vil han ikkje, altså?
Ellers må me og trykke to ganger. Den få første gangen er greit det var den andre det skar seg på, når han burde ha starta.


#8

Adrienne sa for siden:

Du har kløtsjen inne, ikke sant?


#9

Polyanna sa for siden:

Har den skrudd seg av på sånn auto-energisparegreie? Da kan det mikke seg til litt, og om man trykker og trykker mange nok ganger så kan man rett og slett få computeren til å kræsje og da får du ikke start på den før den har fått restartet seg.

Har jeg hørt.


#10

Hondacrv sa for siden:

Kor lang tid går det før han får restarte seg da? Ska BÅDE kløtsj og brems vere inne? :blond:


#11

Adrienne sa for siden:

I hvert fall må kløtsj være inne på vår bil når jeg skal starte den, hvis ikke så skjer det ikke annet enn at radioen skrur seg på og jeg sitter der og hører på fin musikk. Og det kan jeg jo gjøre andre steder enn i bilen. :knegg:


#12

Hondacrv sa for siden:

:humre: eg huska då eg var 13 år og alle kassettspelarane i huset var ødelagt. Då måtte eg ut i bilen og høyre musikk. Så eg er no ikkje heilt einig med deg der, adrienne.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.