Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sommerlig hovedrett (ikke skalldyr, ikke grill)

#1

Toffskij sa for siden:

Jeg prøver å finne på en ultrasommerlig hovedrett. Jeg vil ikke grille, og det skal ikke være skalldyr i pga. allergi. Forrett er nok asparges med hollandaise, og dessert er rabarbrasuppe og panna cotta.

Noe med sommerkål, kanskje? :gruble:


#2

Filifjonka sa for siden:

Stekt makrell og agurksalat?


#3

Madicken sa for siden:

Sommerskinke, varm eller kald, en god hjemmelaget potetsalat og smørdampet sommerkål.

Enkelt, og alt utenom kålen kan lages/tilberedes dagen i forveien.


#4

Fløyel sa for siden:

Spekemat med godt tilbehør.


#5

M&amp;M sa for siden:

Laksewraps?
Laks kuttes i strimler, stekes og serveres i wraps med ønsket tilbehør.

-Eller kylling med baconsurret nykål!


#6

Nenne sa for siden:

Det var min første tanke også. Mer sommer enn det blir det ikke for meg i hvert fall. :)

#7

Pamina sa for siden:

Spekeskinke, spinat, pinjekjerner/valnøtter, chevre revet i biter over - honning på toppen, brød ved siden av. Beste sommersalaten !


#8

Eia sa for siden:

Spekeskinke eller urtemarinert laks og sommerkål?


#9

Filifjonka sa for siden:

Spekemat er også nydelig sammen med det andre du skal ha, ja.



#11

liefje sa for siden:

Lettere om du bytter om slik at aspargues blir hovedretten. Kan ha skinke eller laks eller wienerschnitzel samt gode poteter, hollandaise, hardkokte egg i biter med gresslökdryss til.

Ogsaa finner du en salat eller noe saant til forrett.


#12

Addison sa for siden:

Avkokt laks eller makrell, agurksalat og rømme, varme poteter eller lun, oljebasert potetsalat og/eller smørdampet sommerkål, evt. stuet sommerkål. Nam! :nam:


#13

Mrs. Longbottom sa for siden:

Knakkpølser av god kvalitet, smørdampet sommerkål og gressløkstuede poteter.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.