Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan oppbevare boller som skal spises lørdag?

#1

Bayone sa for siden:

Vi har nettopp bakt masse boller som skal spises som mellommat i bryllup på lørdag, mellom kirke og middag mens brudeparet er på fotografering. Hvordan oppbevares de best? Hos oss holder de aldri lenge nok til at det bruker å være en problemstilling ;)


#2

millact sa for siden:

Jeg er ingen ekspert, men tror jeg hadde frosset ned, jeg.



#4

apan sa for siden:

Fryse


#5

Bayone sa for siden:

Takk, da gjør vi det.


#6

tinkadott sa for siden:

Fryse ja!
Håper det blir en fin dag:)


#7

Guttemammis sa for siden:

Jeg ER ekspert :knegg:, og ja, de må fryses.
Det aller beste er om de fryses før de har blitt helt kalde.
Ta de opp på morgenen på lørdag.


#8

Bayone sa for siden:

Holder det å ta de opp da? Skal spises rundt kl. 15.


#9

Hyacinth sa for siden:

Ja, de MÅ fryses. Og ikke ta dem opp for tidlig. Ikke dagen før.


#10

Guttemammis sa for siden:

Det går bra.
Lykke til, og ha en fin dag! :)


#11

trøtt sa for siden:

Det holder å ta de opp et par timer før og legge de utover på rist eller fat. Ikke la de tine i poser, da blir de gjerne litt slappe og våte.


#12

Bayone sa for siden:

Skal se hva vi får til. Vi skal rett i kirka og så på festlokalet etterpå. Ta de opp så de får tine litt mens vi ordner oss da kanskje og putte de i en stor boks etterpå.

Og takk for lykkeønskninger. Lillesøster som skal gifte seg så vi gleder oss veldig :hjerter:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.