Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

FrP-representant i Arendal


#2

tink sa for siden:

Det er jo sånn de er, FRP-erne altså. Vet ikke om jeg skal le eller gråte. På en måte er det bra at blødmene kommer fram i lyset, på den andre siden kan man virkelig ikke generalisere på den måten fra en offentlig talerstol.

"De lukter vondt og slår barna sine!" :kjevle:


#3

daffy sa for siden:

Så denne i går. Ja hva skal man si. På den ene siden er det jo fint å få sol på trollet så alle ser hvordan det sprekker foran øynene på en, på den andre siden skjønner jeg nesten ikke at folk gidder å engasjere seg i kommunepolitikken på småsteder hvis det der er representativt for nivået.


#4

Inagh sa for siden:

Fascinerende godt argument, det der, gitt. Ville du hatt en illeluktende innvandrer i stua di, liksom? Vi norske har da i det minste skamvett til å dusje før vi drar på besøk til noen. Ikke spiser de svinekotelettene vi serverer heller. Makan! :nemlig:

:dåne:


#5

Lykken sa for siden:

Dette var et gufs fra "gamle" dager, men lever nok fritt ennå. Fint at hun synliggjør seg selv og sine hårreisende fordommer.


#6

Polyanna sa for siden:

Når man leser bortforklaringene hennes så bikker det over i det tragikomiske.

Snakk om å bare grave seg dypere ned!


#7

vixen sa for siden:

Regner med det er bannskap på hovedkontoret i dag.:knegg: Jeg skjønner heller ikke hvorfor hun ikke blir klubbet ned. Noen ting er rett og slett ikke greit å si. De er sikkert vant til litt av hvert fra den kanten og reagerer derfor ikke så mye på det.


#8

Enhjørning sa for siden:

Underforstått: "... og det blir veeeldig lenge til neste gang!" :knegg:

#9

vixen sa for siden:

Nominasjonskomiteen biter seg vel merke til dette tenker jeg. :knegg:


#10

Bomull sa for siden:

Altså, hun graver seg jo bare lenger og lenger ned i gjørma nå når hun liksom skal bortforklare det hun sa.

:what:


#11

Bomull sa for siden:

Veeeeeldig lenge.


#12

Lisa sa for siden:

Er det ikke sånn at alle nordmenn må ta avstand fra dette nå? Dette er jo ganske ekstremt. Hver gang en ekstrem muslim uttaler seg kreves og forventes det at alle muslimer tar avstand. Nå har det jo kommet så mange ekstreme utsagn fra denne FrP kanten at "nordmenn" også snart burde ta ansvar for ikke å assosieres med slike folk?

The new low. At FrP ikke kaster slike folk på hue og ræva ut av partiet sier jo sitt også. Det er bare på overflata det "ryddes" opp. Bunnen er full av grums enda.


#13

Lykken sa for siden:

Enig Lisa, skulle Frp ta et klart standpunkt her, så burde de ekskludere dette medlemmet umiddelbart.


#14

Tallulah sa for siden:

Enig. Dette er jo Frps modus operandi. Behold grumset slik at de føler seg ivaretatt, ta litt halvhjertet avstand på overflaten for å gjøre det spiselig for potensielle, og nå reelle, regjeringsfeller.


#15

Heilo sa for siden:

Jeg er dessverre ikke så veldig overrasket over at en urutinert vararepresentant sier slike ting, og heller ikke klarer å ro det bort på en god måte etterpå. Jeg tror det er relativt representativt for deler av partiet og deler av velgermassen. (Og jeg tror det finnes lignende holdninger og måter å uttrykke dem på også i noen andre partier.)


#16

Anda sa for siden:

De, oss, og et gjennomgående "not in my backyard". Hjelpes.


#17

Teofelia sa for siden:

Motbydelige, motbydelige mennesket! :sint:


#18

Polyanna sa for siden:

Hun er rett på sak, da. Det skal hun ha. De andre skjuler seg ofte bak mye mer unnvikende argumenter. Hun sier det som det er: Det hun er redd for og ikke vil ha, er folk som er annerledes, hun vil i hvert fall ikke ha den nær seg.


#19

Esme sa for siden:

Ekle damen.

Jeg vedder likevel på at hun hadde blitt knallsur om feks jeg skulle sagt at jeg ikke vil ha whitetrashfolk som hun inne på min stue. De lukter billig parfyme og sier bare dumme ting.


#20

Input sa for siden:

Neida, det lukter jo melk av oss. :lol:


#21

safran sa for siden:

Jeg er dessverre ikke overrasket, det er ikke annet å vente fra dette partiet. :rolleyes: Hun fremstår som en kunnskapsløs, tøvete gammel dame.

Jeg har møtt på en del eldre som har disse tankene og holdningene, men det er heldigvis ikke så ofte de tråkker opp på en talerstol.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.