Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Varierer konsistensen på kraften?

#1

DM sa for siden:

Nå har jeg kokt noen runder med kraft, men det blir ikke likt hver gang. - Det har vel forsåvidt direkte sammenheng med at jeg har ulike typer krydder og røtter i fra gang til gang. Men forige gang, så ble kraften helt gele. Ellers så pleier den å bli tyktflytende saus. Er det vannmengden jeg har i som er forskjellig, at det blir mer gele med mindre vann, eller har jeg gjort noe galt?


#2

Nip sa for siden:

Kommer sikkert ann på hvilket dyr, hvor lenge og mye gelatin man får kokt ut, samt veskemengde... blir aldri likt her heller egentlig... :)


#3

DM sa for siden:

Jeg har til nå bare kokt på lammebein, og stort sett kokt i 2 døgn. Den gangen det ble mer geleaktig kokte det vel bare i ett døgn :gruble: (lokket på crockpoten sprakk, så jeg måtte stoppe).


#4

kamp sa for siden:

Konsistsnen varierer avhengig av vannmengde, type bein, koketid, vore raskt den kokes opp Osv..


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.