Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fyll til rullekake uten melk og soya?

#1

frukt sa for siden:

Jeg har tenkt å lage en rullekake til selskapet på søndag, og den har jeg lyst til å fylle med bær og noe kremaktig, men hva?
Go green får man visst ikke fatt i her til lands, men jeg kan få fatt i Oatly havrefløte, kan den piskes?
Jeg vet man kan piske "kremen" fra kokosmelkboksen, men holder den seg eller vil den flyte ut etterhvert?
Andre tips?


#2

Cuyahoga sa for siden:

Den havrebaserte vaniljesausen til Oatly? Og noe bær?


#3

Pappalille sa for siden:

Havrefløten til Oatly kan ikke piskes. :-)


#4

Isolde sa for siden:

Vi har brukt Go green sin når vi trenger noe som er tykt. Men mener å huske at vaniljesaus fra oatly er ganske tykk og. Eller at man kunne vise den. Husker jeg feil da?

Tror det er ica jeg har kjøpt Go green på. Om du er i Norge for tiden.


#5

GydaG sa for siden:

Ikke? Det har jeg da gjort flere ganger. :gruble:
Men den er så tykk rett ut av pakka at jeg ville tro det funker helt fint som fyll i rullekake som den er. Vi oppbevarer den i kjøleskap, forresten. Tror det stod ett eller annet sted at den må være helt kald for å kunne piskes.


#6

frukt sa for siden:

Takk for tips alle sammen. :blomst:

Prøvde meg på å piske kokoskrem i dag, og den ble ok den så det er mulig jeg går for det. Jeg har noe vaniljekrempulver i bakhånd da.


#7

frukt sa for siden:

Jeg brukte kokoskrem, og det ble veldig bra. Nesten som pisket kremfløte. Bare litt tyngre. Kan trygt anbefales altså. :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.