Jeg har tenkt å lage en rullekake til selskapet på søndag, og den har jeg lyst til å fylle med bær og noe kremaktig, men hva?
Go green får man visst ikke fatt i her til lands, men jeg kan få fatt i Oatly havrefløte, kan den piskes?
Jeg vet man kan piske "kremen" fra kokosmelkboksen, men holder den seg eller vil den flyte ut etterhvert?
Andre tips?
Vi har brukt Go green sin når vi trenger noe som er tykt. Men mener å huske at vaniljesaus fra oatly er ganske tykk og. Eller at man kunne vise den. Husker jeg feil da?
Tror det er ica jeg har kjøpt Go green på. Om du er i Norge for tiden.
Ikke? Det har jeg da gjort flere ganger. :gruble:
Men den er så tykk rett ut av pakka at jeg ville tro det funker helt fint som fyll i rullekake som den er. Vi oppbevarer den i kjøleskap, forresten. Tror det stod ett eller annet sted at den må være helt kald for å kunne piskes.