Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bakedilla


#2

DM sa for siden:

Mmm, de så gode ut! :) Synes marsipanlokket så kjempeflott ut jeg. (Nå er det bare rosene som gjenstår? ;))


#3

Fruktflua sa for siden:

Ja, det var et fint marsipanlokk. :ja: Absolutt ikke min favoritt å jobbe med heller, men med litt flid og nøysomhet pleier det å gå bra. De ferdige marsipanlokkene fra Odense brukes en del her i heimen. Og nå har jeg fått øynene opp for sukkermasse. Den er kjempelett å jobbe med, og resultatet blir bestandig bra.

Den sjokoladekaken med sjokoladetrekk fikk tennene mine til å formelig løpe i vann! :sikler:



#5

Mamma Rosa sa for siden:

Takk for det!
Roser? Tror vi drøyer de litt. :knegg:


#6

Mamma Rosa sa for siden:

Jeg kunne selvsagt brukt "ferdiglokk", men hadde lyst til å prøve selv.
Sukkermasse? Hva er det?

Sjokoladetrekket er bare utrolig godt! :nam:


#7

Mamma Rosa sa for siden:

Nemlig! ...og jeg som aldri spiste kaker før, pleide bare å bake og levere til de som ville ha.
Nå har jeg derimot begynt å like de fleste kaker. Skummelt. :eek:


#8

Fruktflua sa for siden:

Sukkermasse er rett og slett bare en hel masse melis blandet med eggehvitter og litt glukose (fåes på apotek). Dette knaes sammen til en tykk masse. Du kan også kjøpeferdig sukkermasse fra Cacas og farge den i ønsket farge.

Dælan. For en fin kake du har laget! Igjen.....


#9

Mamma Rosa sa for siden:

Det må jeg prøve, takk for tips!

Takk! :)


#10

Left sa for siden:

wow - den hjertekaken var fin :)
Baking av sånne kaker overlater vi til kjæreste som er konditor. Han lager verdens beste sukkerbrød, og de ser ikke ut som de frisbeene jeg lager...:nemlig:
Han har forsøkt å rettlede - du på piske piske piske piske piske piske egg og sukker, men jeg har ikke tålmodighet.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.