Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor ofte inngår halv/helfabrikata i deres familie sine middager?

#1

Blåbær sa for siden:

Dette har jeg lenge lurt på...;)
Er selv oppvokst med mor som sverget til toro. Selv prøver jeg å lage det meste fra bunnen av, men hender jeg bruker poser som basis.

Poll kommer.


#2

Blåbær sa for siden:

grrr for treig med poll. Ny tråd kommer...
Modde slette denne?


#3

Møøse sa for siden:

Er det i det hele tatt mulig å lage en hel middag uten å bruke noe som helst som er halv/helfabrikert? Lager man soyasausen selv da? Gjelds det ikke som selvlaget mat "fra bunnen av" om man putter en boks tomater i gryta?


#4

Dixie Diner sa for siden:

Helst aldri, men det blir faktisk omtrent en gang i uka. Jeg prøver å styre unna Toro og lignende med for mye hvetemel, sukker, salt og dritt. Jeg kjøper pastasaus eller andre sauser (feks. sweet and sour) på glass av og til, feks. Uncle Bens, men da tilsetter jeg ALLTID en haug med ekstra greier oppi.

Idag har vi feks. hatt sursøt-gryte med 2 glass Uncle Bens chinese sweet and sour-saus, og da hadde jeg oppi svinekjøtt, ananas, babymais, løk i båter og paprika i strimler. Lager jeg feks. Toro mexicansk gryterett (som er omtrent aldri, men jeg gjorde det mye før, for noen år siden), har jeg oppi ekstra hvitløk, løk, brun ris, chilibønner eller kidneybønner, mais og paprika.


#5

Bergensis sa for siden:

Ja, det lurer eg også på.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.