Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bread cones



#3

GydaG sa for siden:

Geniale! Må prøves.



#5

Skilpadda sa for siden:

Du kan også bare bruke Google - skriv f.eks. "2,5 cups in dl" i søkefeltet, så finner du det.


#6

Pepper Lemon sa for siden:

De så veldig gode ut, det kunne jeg tenke meg å prøve! Kan du ikke melde fra om hvordan det gikk å lage de? (Gjerne også med noen "nailed it!"-bilder. :knegg: )


#7

Taien sa for siden:

:knegg: Jeg kan nok garantere at de IKKE blir som bildene på oppskriften. Jeg er ikke noe bakegeni...

Takk for oversettingstips! :blomst:


#8

Taien sa for siden:

Det står ikke hvor lenge og på hvilken temp. de skal stekes.... hva ville dere gjort?


#9

Skilpadda sa for siden:

Det står jo "350 degree oven for 20 - 22 minutes" - igjen kan du bruke Google til å konvertere fra Fahrenheit til Celsius, bare skriv "350 F in C", så finner du at det blir omtrent 180 grader Celsius. :)


#10

Hjertensfryd sa for siden:

Trur eg ville prøvd meg på 225 grader i 15 minutter i første omgang. Står 350 grader i 20-22 minutter i eine bloggen.


#11

Taien sa for siden:

Jeg må være blind. Det så jeg nemlig ikke. Men takk for oppklaringen.


#12

Christa sa for siden:

Åh, det ser godt ut! Det må vi prøve en gang. :jupp:


#13

Skilpadda sa for siden:

Det står link til fremgangsmåten under de store bildene på den siden du linket til i HI (mellom brødene og reklamen), du så kanskje ikke det? Der står det grundig forklaring og steking og slikt.


#14

Taien sa for siden:

Ah, nei jeg så ikke det. :) Jeg så ikke at det var en link under bildet. :flau:. Men nå ser jeg det. :glis:


#15

Bloppy sa for siden:

Hvis det er noen trøst, så så ikke jeg det heller Taien. Jeg lurte også på steking. Så jo forsholdsvis enkelt ut da. Menneh... Time will show! :knegg:


#16

Fibi sa for siden:

Ooh, de må jeg prøve meg på! :D


#17

Taien sa for siden:

Skal prøve dem i morgen tenkte jeg. Fredagskos til småtrolla som starter ferien sin. :glis: Men hvordan de blir seende ut vites ikke. :knegg:
Min mor hadde til og med målebeger i cups så da blir det bra....håper jeg. 😜


#18

Taien sa for siden:

Da er formene laget. :glis:
Jeg tenker at om dette funker, så må det jo gå an å lage det i butterdeig og fylle med krem/vaniljekrem og bær, eller som kveldsrett: fylle med kjøttfyll el.l.


#19

GydaG sa for siden:

Blir spennende å se, jeg vurderer å slenge sammen noen sånne i helgen, om jeg rekker. De så rett og slett geniale ut til piknik og "i farta"-mat.


#20

Taien sa for siden:

Da er deigen satt til heving.
Første erfaring jeg har gjort meg er at det var lettere å kna/elte med hendene. Min maskin gjorde ikke en god jobb med eltingen, men da jeg jeg gjorde det manuelt ble det MYE bedre.


#21

Input sa for siden:

Det så veldig godt og spennende ut, ja. Gleder meg til å se resultatet.


#22

Bomull sa for siden:

Åh, så artige. Ser gode ut!

Disse kan helt sikkert lages med litt ulik deig. Jeg skal prøve dem med deigen til frokostbrødene til DD tror jeg. En kan sikkert bruke oppskrift til f.eks horn etc. også.

Gleder meg til å høre hvordan det går, Taien.


#23

Taien sa for siden:

De står til etterheving nå. De ble ikke så store som forventet.
Men jeg kunne sikkert trillet lengdene tynnere. Jeg er nesten mest spent på hvordan det går å fjerne aluminiums formene etterpå. :knegg:


#24

Taien sa for siden:

Før steking:

Etter steking:


#25

Odelia sa for siden:

Jeg så også disse på fjesboka (i kakeforumet), og fikk lyst til å prøve dem. Meeen babysnuppa var ikke så gira på at jeg skulle bake i dag så da blir det fylt loff til fredagskos i stedet. Tenkte å bake disse og fylle dem med det samme kjøttfyllet av bogskinke i terninger, hakket purreløk, mais, 2 pressa hvitløksfedd i en blanding av 1 pakke fløte (littegrann pisket bare for å få litt hold) og 1 pakke majonaise. På loffet kutter man det i skiver til det gjenstår 1-2 cm nederst og heller fyllet ned i hver skivesprekk og så har man ost på toppen til gratinering før man har det i ovnen. På disse ville jeg ha brukt kald blanding og evt et salatblad i stedet for ost.


#26

Taien sa for siden:

De blir definitivt ikke så fine som orginalen :knegg: Men absolutt brukende.

Nå skal de fylles med eggerøre og bacon til mannen og meg, og pølsefyll til gutta.


#27

Odelia sa for siden:

Åh, nam, de så gode ut! :nam:


#28

Isolde sa for siden:

Her står deigen til heving. Tips til fyll?


#29

Bomull sa for siden:

Eggesalat
Tacosalat
Fersk mozarella, spekeskinke og aioli
Etc


#30

Isolde sa for siden:

Synes kansje de var litt søte. Ungene likte de da.


#31

Taien sa for siden:

Jeg hadde ikke så mye sukker i som oppskriften sier. De er veldig typisk amerikanske. Her i huset gikk de ned på høykant.


#32

Isolde sa for siden:

De gikk ned på høykant her i huset også. Tok med meg noen på besøk også, så nå er vi tom.

Sånn ble våre:


#33

Odelia sa for siden:

Mmm.. så deilige ut de også :jupp: Hvor lange remser brukte du, Isolde?


#34

Isolde sa for siden:

Tja. Jeg delte deigen (som var dobbel) i 12. Og så ble vel remsene ca 1m lang, litt kortere muligens.


#35

Odelia sa for siden:

Takk! :blomst: Jeg blir nok å bruke pizzahorndeigen, og den er trippel, så jeg får se hvilke delingsforhold jeg får, men veldig greit å vite cirkalengde (og jeg hadde nok bommet kraftig og tatt langt kortere enn det du beskriver så det var kjekt å vite).


#36

Isolde sa for siden:

Da hadde du fort funnet ut at det ble veldig kort. Blir jo bare prøving og feiling. Vi får prøve det igjen en dag, men blir en del avfall med alle innleggene.


#37

GydaG sa for siden:

Vi bakte sånne i dag vi også, men brukte en velprøvd oppskrift på horn som alle her liker. Veldig vellykka, men burde nok ha brukt litt lengre deigpølser ja.
Og så ble noen av kremmerhusene skviset ut mens de etterhevet, så det ble ikke store hulrommet på alle. :knegg:
Fylte med en kjapt sammenslengt salat med finstrimlet skinke, ost, gulrot og hjertesalat, som vi blandet inn litt rømmedressing i. Ungene ville bare ha ost og mais i sine, og det var jo greit så det fikk de.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.