Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

«55 grunner til å være feminist»


#2

Bloppy sa for siden:

Veldig fint med den visualiseringen. Jeg er sjokkert.
Ikke fordi jeg ikke følger med i nyheter. Men fordi det blir så veldig voldsomt å få alt servert på ett brett.

Jeg er forøvrig helt enig i hva hun skriver. Uten at jeg vil kalle meg en feminist for det. Jeg er sløv og har rett og slett ikke tatt en skikkelig standpunkt til det. Jeg har vel egentlig resignert litt. Og kjenner at jeg bare ikke har kapasitet til å gjøre noe med utviklingen. Selv om jeg ser veldig godt her, at det burde jeg absolutt! :flau:


#3

Input sa for siden:

Jeg sliter hardt med å uttale meg konstruktivt om dette, for jeg blir så kvalm og rasende og fortvila. Det er veldig sterkt å få alt sammen presentert på én gang, ja.



#5

Marla Singer sa for siden:

Tenker du på å bruke selve ordet feminisme, eller betydningen som ligger i det?


#6

Pøblis sa for siden:

Det jeg ikke skjønner, er hvorfor man IKKE vil kalle seg feminist når verden fortsatt ser ut som den gjør og Marta breen kan ramse opp slik hun gjør. :sukk:

Hva er det man ikke er enig i? :vetikke:


#7

Input sa for siden:

Jeg tenker det samme som deg, men så hører jeg mange klager på selve ordet. Hvis det handler om likestilling, hvorfor bruke et kjønnet ord? Jeg klarer ikke svare noe særlig godt på det, dessverre.


#8

Tjorven sa for siden:

Jeg er feminist.

Jeg jobber et sted hvor det er klart først menn, og de rynker på nesa hvis ordet feminisme kommer opp (en god del av dem i hvert fall). Men når jeg ramser opp ting som på denne lista, så er de jo helt enige med meg.

Jeg er ikke medlem av kvinnegruppa Ottar, og jeg hater på ingen måte menn. Jeg mener at det fremdeles er en unaturlig forskjell på folk basert på kjønn, og jeg håper å være med på å gjøre noe med det. Mitt sparsommelige bidrag er å korrigere egne barn, men også deres venner når de "plumper" litt. Og å fortsette å snakke som jeg gjør på jobb.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.