Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lunsj - tips?

#1

millact sa for siden:

Begynt i ny jobb, hektiske dager. Akkurat nå har jeg ferie, men skal snart tilbake igjen. De andre har det så travelt at de spiser på pulten, så jeg har gjort det samme, medbragt, for første gang siden studietiden! Men, jeg kan ikke bare spise brød altså. Tips til greie matpakker å ta med som kan spises på pulten mens jeg jobber? Vi har kjøleskap.

Vi har kantine, jeg har ikke vært der, fikk høre at det ikke var så hyggelig å spise der (men at maten var grei nok). Ser ikke for meg at jeg gidder kjøpe mat der, for det betyr at jeg må ta på meg både hjelm, briller og jakke og gå bort.


#2

Pepper Lemon sa for siden:

Jeg spiser speltlompe med kremost, kalkunpålegg og grønnsaker. Speltlompe med karrisild er også godt. (Da har jeg typisk en lompepakke på kontoret, og sild eller kjøttpålegg og ost i kjøleskapet på jobb. Friske grønnsaker tar jeg med.)

Ellers lager jeg gjerne salat med egg og cottage cheese, eller med kylling om jeg er veldig dedikert. Det kan lages kvelden før, og det er jo praktisk. Sashimi Raw er også fin mat å spise på pulten, men det blir litt dyrt i lengden.


#3

millact sa for siden:

Hva er sashimi raw og hvordan lages det?

I forrige jobb spiste jeg salat fra kantinen hver dag, men usikker på om den blir god nok om jeg lager kvelden før?


#4

Pepper Lemon sa for siden:

Salma Raw mente jeg! Ferdigmat, laks med ponzusaus.


#5

Pepper Lemon sa for siden:

Jeg synes salaten er god dagen etter. Men jeg venter med å tilsette egg og cottage cheese til jeg spiser da. Hvis ikke blir den soggy.


#6

Niobe sa for siden:

Pastasalat. Lag en stor skål hjemme, så har du for noen dager.


#7

trøtt sa for siden:

Omelett kan fint lages dagen før.
Salat
Middagsrester hvis dere har mikro?
Knekkebrødpakke stående på jobb og pålegg i kjøleskapet
Porsjonspakker med havregrøt som kun skal tilsettes varmt vann er også kjekt.
Yoghurt og musli


#8

Trulte sa for siden:

Urk. Jeg kjenner at i min neste jobb må jeg nesten ha kantine. Nå har jeg levd 7 år på knekkebrød og havre.


#9

Guttemammis sa for siden:

-Eggerøre og spekeskinke/laks.
-Salat.
-wraps.


#10

Bomull sa for siden:

Omelett eller kald pastasalat er vinnere her.


#11

Señora sa for siden:

Om du lager omelett, når du skal spise den, kan du legge på f.eks. spekeskinke, rå løk og paprika, ruccola og kanskje en dæsj rømme?


#12

Bomull sa for siden:

Jeg har ofte cherrytomater sammen med min omelett. Lager den på kvisten mens unger og jeg kler oss, smører niste etc. Da står den der og putrer under lokk til vi skal gå. Så spiser jeg den sammen med noen friske grønnsaker utpå dagen. Kjempegodt! Ikke minst metter det en del; jeg lager min med to egg og cottage cheese, samt f.eks brokkoli etc. og en dæsj frossen pytt i panne, som funker ypperlig som smakstilsetting for å gjøre det litt mer spennende. Kan også drysse over spekeskinke når jeg steker eller når jeg spiser, varierer litt.


#13

Nip sa for siden:

Salat er god dagen etter den, lurt å legge det "bløteste nederst" f.eks tomat eller om du har en matboks med 2 rom så du kan dele litt inn i hva som ødelegger for salaten :)

Middagsrester er jo ett veldig fint alternativ også, om man lager litt ekstra middag så slipper man å lage lunsjen, bare ha det i en matboks til dagen etter :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.