Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Synes du noe er flaut å kjøpe?

#1

Guava sa for siden:

....


#2

Albertine sa for siden:

Jeg synes det er pinlig å handle inn godter til barnebursdag. Uansett butikk.


#3

Veronal sa for siden:

Jeg har kun sett meg over skulderen når jeg har shoppet folat, EL-tester og graviditetstester i lunsjen på apoteket ved jobben. Overfor betjeningen er jeg ikke flau.


#4

Tallulah sa for siden:

Jeg ville aldri handlet en slik CD uten forkledning.


#5

Enhjørning sa for siden:

:humre:
"Absolute"-CD'er finner du ikke i min hylle (med unntak av "Absolute Cinema" fra noen-og-nitti, den er smekkfull av herlige filmlåter), men jeg synes ikke det er flaut å kjøpe det.

Kondomer har aldri vært flaut, bind var litt verre da jeg var 12 (men ikke nå lenger) og det var ikke veldig gøy å gå på apoteket med barnevogn og 4 mnd gammel baby for å kjøpe graviditetstest heller. :knegg:

Ellers er jeg befriende lite flau over mine innkjøp. :glis:



#7

Tangina sa for siden:

Jeg var skikkelig flau da jeg var i Japan som 20-åring og skulle kjøpe flatlus-kur for en kompis uten å kunne særlig mye japansk. :knegg: Å beskrive flatlus med kroppsspråk er ikke lett! Spesielt pinlig ble det da en hjelpsom dame som kunne tre ord engelsk ville hjelpe meg. Men jeg fikk det jeg skulle ha til slutt.

Ellers har jeg aldri følt meg komfortabel med å kjøpe kondomer, men det er lenge siden sist nå... :gammel:


#8

gullet sa for siden:

Jeg kommer ikke på noe faktisk.


#9

Señora sa for siden:

Jeg hadde tenkt å kjøpe den nye Bon Jovi cden, men droppet det da det fantes kjentfolk i butikken :flau:.

:cool:

Dessuten kjøper jeg absolutt ikke kondomer :knegg:. Ellers kjøper jeg det meste uten problem.


#10

habahabasjuppsjupp sa for siden:

ja jeg er flau når jeg handler enkelte ting på apoteket!!!:rolleyes:


#11

Éowyn sa for siden:

Vi var en jentegjeng som skulle se Crossroads. (Filmen med Britney Spears i hovedrollen.) Det var jeg som skulle leie filmen. Det var flaut! Jeg snek rundt i videobutikken, men fant ikke filmen. Måtte til slutt spørre om hjelp. :flau:


#12

Dixie Diner sa for siden:

Jeg synes det er skikkelig flaut å kjøpe røyk for andre (feks. for min mor), fordi folk kan jo tro at JEG driver på med det svineriet. :skremt:

Ellers synes jeg det er flaut å kjøpe Se & Hør, noe jeg svært sjelden gjør, men jeg måtte kjøpe det for et par måneder siden da en kamerat av meg var i bladet. Da la jeg det opp-ned på salmebåndet og begynte å rote febrilsk i veska mens svetten rant.

Snop har jeg alltid vært flau over å kjøpe pga. vekten. Folk ser jo faktisk i andres handlekurver/-vogner og tenker sitt.

Det er ikke så mye annet jeg synes er flaut, egentlig. Jo, det å kjøpe cder som i artikkelen, eller Heidi Hauge-cder og lignende, det overlater jeg til andre. :grøss:


#13

emm sa for siden:

Nei, er ikke spesiellt flau av meg.


#14

Maverick sa for siden:

Morsom liten sak, den linken. :knegg:

Og ja, jeg hadde rødmet vilt over å kjøpe noe sånt. :grøss: Og rusbrus. Uff.


#15

Muad'Dib sa for siden:

Det var ikke så kjekt å skulle handle stoooore Tena Lady (3-dråpers) rett etter min 2. fødsel. Apotekdamen ga meg en masse vareprøver på mindre størrelser, som hun mente skulle være store nok til "en i min alder". :flau:

Dengang vi bodde på Nørrebro i København (der hvor de kaster med brostein) hadde vi en kattunge som skulle ha modermelkserstatning. Flaue meg måtte da handle inn denne morfinsprøyten på den lokale apotek, som flittigt ble benyttet av kvarterets narkomaner. Det var sågar et skilt i vinduet om, at de max. solgte 10 sprøyter ad gangen...


#16

Pastill sa for siden:

Angrepille var ukult. :knegg:


#17

Nada sa for siden:

Flaut med slike absolute-cd'er og godis. :nemlig:


#18

Hyacinth sa for siden:

Jeg også.

Utover det synes jeg det er litt flaut å handle kondomer i nærbutikken hvor jeg kjenner alle, men i en hvilken som helst annen butikk går det greit. Jeg syntes også det var litt småpinlig å kjøpe Tena Bed her forleden, og presiserte veldig at jeg skulle bruke dem til tisselaken i treåringens seng. Generelt synes jeg det er lite jeg blir flau overfor selve betjeningen å kjøpe, det er mer HVOR jeg kjøper det handler om. Ikke så kjekt å treffe mange kjente på apoteket når man står med graviditetstester i hånda.


#19

Fruktflua sa for siden:

Jeg ville aldri ha kjøpt den Cd-en. Musikken er flau, og ja; jeg ville nærmest ha følt meg som en umoden drittunge der jeg stod ved disken og skulle betale.

Men ingenting annet enn elendig musikk kunne få meg flau over å kjøpe noe.


#20

Mamma Rosa sa for siden:

Jeg kommer ikke på noe. :p


#21

Røverdatter sa for siden:

Jeg blir av og til flau når jeg kjøper håpløse romantiske komedier som jeg er så glad i. Og jeg ville blitt flau over å kjøpe den cd'en og mye annen musikk også, selv om jeg ikke helt kan se for meg hvorfor jeg skulle kjøpt det.

Mine issues med mat og kropp gjør at jeg blir dørgende flau over å kjøpe godteri og snacks, jeg tror at alle i butikken tenker sitt om at jeg skal spise alt alene.

Her om dagen ble jeg kjempeflau over å kjøpe en boks spaghetti ala capri. Den så jo også passe teit ut der den lå sammen med 1,5 kg ferske reker, økologisk avocado og to økologiske sitroner. :himle:

Vet forresten ikke helt om jeg blir flau på ordentlig, men jeg kikker litt hektisk rundt meg og håper jeg ikke treffer noen kjente. :knegg:


#22

bina sa for siden:

Jeg er et enkelt menneske. Jeg tenker som så at så lenge varen finnes for salg så er det ikke noe spesielt rart at noen kjøper den. I såfall må det jo være like rart at noen selger den.

Så nei, det er ingenting jeg syns er flaut å kjøpe.


#23

nolo sa for siden:

Musikk, filmer og bøker i alle slags sjangre er helt greit å kjøpe. Jeg hadde kjøpt både Sputnik og Absolute fjortishits uten å rødme.

Da jeg kjøpte graviditetstest reiste jeg til en annen bydel.:rolleyes:


#24

SmarteSmelt sa for siden:

Jeg kan synes det er ubehagelig noen ganger når nabodamen (som jeg vet sladrer om alt) står bak meg i køen og vurderer alt jeg har på rullebrettet på kassen. Da blir jeg sånn at jeg tenker over om jeg har noe som kan oppfattes som et eller annet. Ikke flaut egentlig, men mer sånn at jeg tenker over hva hun kan få ut av denne handleturen.

Gravi-tester ol. har jeg stort sett massekjøpt over nett, fordi det er så mye rimeligere.


#25

Angelique sa for siden:

Har aldri tenkt over at jeg skulle blitt flau over noe jeg har kjøpt eller kjøper ...

Jeg handler for alle i familien her, og vi liker forskjellig musikk,blader etc etc

Tanken har ikke slått meg engang faktisk


#26

Benmurphy sa for siden:

Litt flaut var det vel en morgen en kollega så meg kjøpe cola og paracet i Mix-kiosken på vei til jobb.

Ben "breakfast of champions" Murphy


#27

Røverdatter sa for siden:

Ja, men det er det jo. Det er mange ting det er rart at blir solgt. Syns jeg da. Sånne fluffy toalettsetetrekk for eksempel og terninger til å ha i bilvinduet. Og haugevis av andre unyttige og rare ting.


#28

bina sa for siden:

Sånn tenker jeg også. Om jeg handler DVD med Svampebob så innebærer jo ikke det uten videre at JEG kommer til å se den. Noen ganger handler jeg jo gaver også, til andre, og det kan være så mye rart.

Derimot syns jeg noen ganger det kan være flaut å spørre om enkelte ting i butikken, spesielt når man handler for andre, og må avdekke at kunnskapen om varen eller emnet er så salig fraværende. :humre: For eksempel HATER jeg å kjøpe verktøys-dippedutt-torx-skrue-tilbehør for gubben. For når de da så kjekt i butikken spør: "Med eller uten fustasjeoppheng" - da blir jeg liksom litt "ææææ....". Eller når de kommer med et alternativt produkt, fordi de ikke har mer inne av det varenummeret jeg så sirlig har på en lapp og spør om jeg kan bruke den i stedet...

Da hender det jeg blir flau over min egen mangel på kunnskap, ja. :D


#29

Bergensis sa for siden:

Eg har diller på spesielt gotteri frå tid til anna. Nett no er det Skolekritt. Dei selges kun på Mega her, og det er flaut å stadig handle Skolekritt så ofte at kassadama bemerkar "du likar desse, du":flau:


#30

bina sa for siden:

Joda, men ville det vært flaut å jobbe i en butikk som selger sånne ting? Det er da ikke mer flaut å kjøpe enn å selge.


#31

turi sa for siden:

Tipper jeg har omtrent alle sperrer som fins i denne kategorien

Unngår helst
-kjøpe røyk
-kondomer, adri gjort
-graviditetstest, må sjekke apotek for kjentfolk først
-pante flasker, agh

:pyse:

MEn jeg har jobbet på bensinstasjon og solgt 2 poser med bamsemoms og 1 pornoblad til en kar på lørdag formiddag:cool:


#32

liefje sa for siden:

Naa kjöpte jeg ingenting der, men jeg husker det var flaut da mamma besökte meg her ogsaa gikk vi inn i en ny undertöysbutikk for aa se og da viste det seg at dette var VELDIG erotisk undertöy og andre hjelpemidler. Det er liksom ikke slikt jeg vanligvis ser paa sammen med mamma.

Ellers var det saapass flaut aa spörre etter Kurt sin cd i butikken her (you know that Norwegian notsogoodlookingboywhowonworldIdol) at jeg endte med aa gaa ut igjen.


#33

Hyacinth sa for siden:

Det er tross alt bedre enn øl og paracet. :nemlig:

Jeg ble litt flau her en dag på jobben. Jeg gikk innom administrasjonen og spurte om jeg kunne få en paracet og en flaske rødsprit. :eek: De lo ganske godt, og bare for å presisere, så var det til hvert sitt bruk.


#34

Hyacinth sa for siden:

Ja. Jeg hadde definitivt syntes det var flaut å kjøpe en wunderbaum.


#35

Røverdatter sa for siden:

Jeg kunne ikke jobbet i et kondomeri for eksempel. Jeg hadde blitt flau av å skulle ha detaljkunnskap om alt fra bruk av dildo og analkuler til falske sykepleieruniformer.

Og noen ting er flauere å kjøpe enn å selge. Jeg hadde blitt flau av å kjøpe en Carola-CD, men kunne fint solgt en om jeg jobbet i en musikkforretning.


#36

Tallulah sa for siden:

Er det noe galt med terninger og Svampebob nå da?! :snurt:


#37

Røverdatter sa for siden:

Neida, neida, Glitter. Det er kult det. :nemlig:


#38

Filifjonka sa for siden:

Jeg så engang en som hadde hele handlevogna full av øl og klorin. Store, store mengder, og bare de to tingene. Jeg ble litt Elling merket jeg, og begynte å lage historier i hodet mitt.

Ellers så syns jeg kondomer kunne være litt flaut på en "kjent" butikk.
Men ikke verre enn at jeg kunne klare det.

Se og Hør ville jeg synes var veldig flaut å kjøpe, men det har jeg ikke prøvd.

Men er det virkelig flaut å pante flasker? Hvorfor det?


#39

Røverdatter sa for siden:

Du har kanskje ikke vært på butikken med 2-3 søplesekker med ølbokser og ølflasker?


#40

Tallulah sa for siden:

Det er bare flaut hvis man har med barn samtidig.


#41

Filifjonka sa for siden:

Kanskje ikke fullt så mye, men jeg har da pantet mitt. :)


#42

Benmurphy sa for siden:

Terninger: Ja.
Svampebob: Nei.

Ben "HTH" Murphy


#43

Røverdatter sa for siden:

Det er jo kjekt, da kan Vesla pante på den ene automaten og jeg på den andre. :jupp:


#44

MsM sa for siden:

Jeg er nok ikke spesiellt flau av meg...Jo forresten - jeg syns det var FRYKTELIG ubehagelig da jeg hom høygravid skuille kjøpe en kartong røyk til min mor på taxfree'en. Da følte jeg at folk så på magen og røyken og tenkte sitt:o.


#45

Tallulah sa for siden:

Du har ikke sans for stil, min gode mann. :overlegen:


#46

Candy Darling sa for siden:

Tja. I utgangspunktet står jeg for alt jeg kjøper til meg selv eller familien. Tror jeg. Men i akkurat denne situasjonen, hadde jeg nok også følt behov for å forklare meg til selgeren. Og alle tilfeldige forbipasserende. :knegg:


#47

Benmurphy sa for siden:

Joda. Jeg har en Jesus Air-Freshener til å henge i speilet:

Ben "classy" Murphy


#48

Tallulah sa for siden:

Åh! :elsker: Jeg har Elvis-jesus på veggen.


#49

Lykken sa for siden:

Jeg har så lyst til å gå inn på Kondomeriet på senteret, mest for å titte, men tør aldri. Jeg er redd jeg skal møte på foreldre eller personalet fra barnehagen, tilfeldig når jeg går ut derfra igjen. :o


#50

Blondie sa for siden:

Det eneste jeg har vært flau over å kjøpe er gravi-tester. Da føler jeg meg fryktelig sårbar og vil helst at mannen gjør det.
Overraskende nok synes han det er minst like flaut. :knegg:

Forresten, jeg juger litt. Da jeg var overvektig syntes jeg det var fryktelig flaut å kjøpe lørdagsgodt... :rolleyes:


#51

emm sa for siden:

:fnis: Ser for meg dame med sneipen i munnviken og en full søpplesekk med ølbokser.


#52

emm sa for siden:

Minner meg om jesusplaster jeg fant på web. Det var i den merkelige butikken du fant Glitter. Hvor? :undrer:
Det er jo et must hvis man skjærer seg under ruting av juleribba!


#53

Tallulah sa for siden:

Archie McPhee vel! Eller hva med sushiplaster?

#54

My sa for siden:

Jeg synes det er flaut å kjøpe røyk. Hvis jeg må handle det inn for noen andre. Det er de eneste gangene jeg virkelig føler meg urharry.
Det er vel det eneste jeg kommer på.

Det skal fyktelig mye til for at jeg skal synes noe er flaut. Særlig hvis jeg ikke kjenner den som jobber i butikken. Jeg driter som regel såpass mye i hva fremmede synes at jeg har problemer med å bli flau i det hele tatt.


#55

Adrienne sa for siden:

Det er lite jeg synes er flaut å kjøpe, men å gå på butikken og kjøpe haugevis av godteri, brus og bind synes jeg er en smule småflaut. Men enkelte dager i måneden er det bare det jeg trenger. :flau:


#56

Superior sa for siden:

Det eneste jeg synes var virkelig flaut var å handle røyk, pizza og øl til mannen når jeg var høygravid. Jeg håpet at hånden min ville vise at jeg var gift, men den hadde jeg jo tatt av pga hovne fingre!
:gaah: Fikk så mange stygge blikk..

Også synes jeg å kjøpe snus er flaut.
Ellers kan jeg gjerne kjøpe kondomer, dildo, sexy undertøy u name it.


#57

Pelikan sa for siden:

Jeg synes mye kan være pinlig å handle. Men TOPPEN av kaken var da min søster spurte om jeg kunne kjøpe angrepille for henne, og jeg selv var høygravid :lol: (det var sent på kveld, og hun hadde ikke lappen og ville derfor ikke hatt mulighet til å nå apotek før det stengte)
[size=1][/size]
Mannen tok jobben på strak arm:tøff:
[size=1][/size]


#58

Noba sa for siden:

Festlig artikkel, særlig denne humret jeg godt av:

Jeg synes det er flaut å kjøpe kondomer og usunn mat.


#59

Kula sa for siden:

Nei jeg synes ikke det er noe som er flaut å kjøpe noe som helst i grunn.

Hva jeg bruker mine penger på, bør ikke bry noen som helst.


#60

Anda sa for siden:

Bør jeg vite hva Svampebob er? :blånn:


#61

Røverdatter sa for siden:

Vet du ikke det??? :dåne:


#62

My sa for siden:

Jeg var forresten med venninna mi på kondomeriet da hun skulle kjøpe en penisring til kjæresten sin til adventskalenderen hun lagde til han .. Hun er veldig frimodig og stod og diskuterte de ulike typene med dama som jobba der, helt uanfektet. For min del var jeg mer fascinert enn flau, det var en litt fremmed verden for meg. :innrømmer: Det kan tenkes at jeg ville vært flau eller i det minste litt pinlig berørt hvis jeg skulle kjøpe noe sånt, men jeg vet ikke heller. Den som jobber der er jo vant med å selge sånt hver dag, så det burde ikke være det.

Jeg jobbet en stund i undertøysavdelinga på Lindex, og før jul kom jo alltid mange menn innom for å kjøpe fint undertøy i gave til kona/kjæresten. Der var det en del som var tydelig flaue. Det verste er ofte menn over 40, de har gjerne vært og motet seg opp med en dram først, og har med en kamerat eller to, og flåser og fjaser masse først, vitser og spør om ekspeditrisa kan prøve det på, holder det på seg selv og vrikker på seg etc, før de omsider tør å komme til saken og si hva de er ute etter og prøve å komme fram til en størrelse. Sørger for å få byttemulighet, betaler kjapt (uten å sjekke prisen), river med seg posen og skynder seg ut. Skikkelig patetisk egentlig.

Mens yngre menn i 20-åra, eller tenåringsgutter for den saks skyld, godt kan diskutere utseende, funksjon, kvalitet, pris og størrelse, snu og vende på undertøyet, og kjøpe i gave både til kjærestene og mødrene sine, i edru tilstand uten å blunke.


#63

safran sa for siden:

Jeg skulle først til å svare "ingenting", men så kom jeg på noe som faktisk er helt forferdelig flaut å kjøpe: Snurring. :flau: Det skjer veldig sjelden, men når jeg fyser på junk så kan det være at jeg kjøper en sånn boks når jeg handler, og steker den med masse løk og hvitløk og litt ost.

:flau:


#64

safran sa for siden:

Jo, en ting til: Canesten. Det er litt flaut.


#65

Filifjonka sa for siden:

:eek: Jeg kan virkelig ikke tro at dette gjelder alle menn over 40 som kjøper undertøy i gave.


#66

Røverdatter sa for siden:

Hva er Snurring?

(Nå er det lov til å dåne fordi jeg ikke vet det. :D)


#67

Albertine sa for siden:

:eek: Tok du av hånda bare pga hovne fingre? Fikk du den på igjen?

:knegg:


#68

Anda sa for siden:

Eh, nei.

Jeg hadde jo aldri turt å spørre ellers. Vil du kanskje avsløre Hemmeligheten? :blafre:


#69

safran sa for siden:

Selvsagt. Mannen din også. :nemlig:


#70

Røverdatter sa for siden:

Jeg regner med du skulle quote meg, og jeg bare tullet. Syns ikke det er det minste rart du ikke vet det. Det er en sånn barne-tv-figur som er en svamp. Jeg tror han er mest på om morgenen.


#71

Filifjonka sa for siden:

Mannen min er ikke over 40. :)


#72

safran sa for siden:

Neida, det er bare sunt at du ikke vet det. Jeg visste heller ikke hva det var før jeg ble nysgjerrig nok etter å ha hørt at det var noen som hadde fått det servert på speidertur. De bare slang boksen i bålet og voilà. Veldig praktisk. :nemlig: Klart jeg måtte prøve det da, når det var både flesk, kjøtt og erter oppi der.

Det tok meg jo bare ti år fra den historien ble fortalt og til å få kjøpt den boksen.


#73

Røverdatter sa for siden:

Da er det enda en stund til han må kjøpe undertøy sammen med fyllevennene sine. :knegg:


#74

safran sa for siden:

Jeg måtte lese en gang til, for jeg trodde faktisk hun skrev om menn som skulle handle undertøy til damer over 40. :humre: Nå blir selvsagt saken en helt annen.


#75

Røverdatter sa for siden:

Åja, da vet jeg hva Snurring er allikevel. :gammel speider:


#76

Anda sa for siden:

I dag er tydeligvis dagen. Skulle jo sitere Kasia, ikke meg selv... :flau:


#77

Anda sa for siden:

Takker! Skjønte jo at du tullet, da.


#78

Avatar sa for siden:

:lol:


#79

My sa for siden:

Nei, ikke alle selvfølgelig. Men de som oppførte seg slik var nesten uten unntak over 40. Så aldri yngre menn/gutter som var like keitete.

Men selvfølgelig var det menn over 40 som taklet å kjøpe undertøy også. Men generelt takler den yngre garde det mye bedre.


#80

Filifjonka sa for siden:

Takk og lov! :cool:



#82

bina sa for siden:

Neida! Men du kan vel si det sånn - hvis vi skal kose oss en lørdagskveld, vi voksne, etter ungene er i seng, med god mat, vin og en film, så er det IKKE Svampebob vi setter på. Men om nå noen skulle se rart på meg på butikken, med Svampebob i hånda og polposen i den andre - så dem om det! :D


#83

Anda sa for siden:

Siden jeg er så heldig at vi enda egentlig ikke har trengt morgenbarneTV, så tror jeg vi kommer til å holde igjen enda litt til. Svampebob ser rett og slett helgær'n ut. :skremt:


#84

bina sa for siden:

Gubben og ungene liker han, men jeg syns han er slitsom og masete. Da hevder gubben at jeg nærmer meg overgansalderen og er i ferd med å bli som hans mor. På det tidspunktet pleier jeg å finne meg en bok å lese i.


#85

Obelix sa for siden:

Synes igrunn ingenting er flaut å kjøpe.



#87

Skilpadda sa for siden:

En gang vi skulle ha venner over på fondue, oppdaget vi i siste liten at det var tomt for brensel, så Benmurphy stakk på bensinstasjonen over gaten for å kjøpe. Idet han gikk, ba jeg ham plukke med seg en ekstra loff også, da jeg tenkte vi egentlig hadde litt lite. Jeg tviler i grunnen veldig på at han syntes dette var flaut å kjøpe, men jeg lo i hvert fall veldig høyt etterpå (og fniser fremdeles når jeg kommer på det), da det gikk opp for meg hvordan det måtte se ut når han kom i full fart inn der og kjøpte rødsprit og loff med en litt heseblesende forklaring om at "jo, vi skal ha fest, skjønner du". :lol:


#88

Superior sa for siden:

:knegg:

Ja, den er utbyttbar. Uflaks for meg, viste denne at jeg ikke var gift :nemlig:


#89

safran sa for siden:

Eh, er det noe med rødsprit og loff som jeg ikke vet om? :blond:


#90

Benmurphy sa for siden:

Man kan drikke rødsprit etter å ha silt den gjennom en loff.

Ben "dangerous knowledge" Murphy


#91

Anda sa for siden:

Det hørtes kjempegodt (og ikke minst lurt) ut!


#92

Billa sa for siden:

Strandlitteratur (sladreblader, klissepocketer osv). Jeg VET jo at jeg sikkert burde valgt noe tyngre, mer interessant, men ORKER ikke tenke når jeg skal ligge på stranda i varmen.

Åh, det synes jeg er skikkelig flaut :o

:vurdereråtamedpapireomslagettilnoeavJonasLienestegang)


#93

emm sa for siden:

Nå forstår jeg hvorfor Heiko og Juste må flytte. Festingen har tatt litt overhånd i bakgården:)


#94

Muad'Dib sa for siden:

Oi, den var stilig (synes agnostiske Dib). Hvor handler man inn en slik ? Og ikke minst, lukter den av Jesus ?


#95

Nabbe sa for siden:

Det er ikke flaut for meg, men mange kassadamer blir flaue når jeg skal kjøpe hårfarge og trenger litt tips av damen i kassa... :D


#96

Fadese sa for siden:

Jeg synes det er flaut å kjøpe kondomer. Nå er det lenge siden sist, men jeg pleide å være veldig redd for å møte kjentfolk. Tenk om noen forsto at vi hadde sex, liksom! Som regel var det mannen som fikk æren av å kjøpe det.


#97

Pebbles sa for siden:

Var så "heldig" å få i overkant god service da jeg trengte canesten her for noen uker siden...

Jeg: :legger pakken på disken:
Ekspeditrise: Åh, soppkur,ja! Har du ofte soppinfeksjon, eller?
Jeg: Eh, nei...
Ekspeditrisa: Ja, for hvis du har det ofte, etter hver menstruasjon,eller sånn, så kan det være lurt å bruke forebyggende kapsler.
Jeg: :snakker lavt: Nei, jeg trenger ikke det ...
Ekspeditrise2 : Å, du skal ha canesten, ja. Ja, det er lurt med forebyggende kapsler altså! Får du sopp ofte? For da kan du bruke ...
Ekspeditrise 1: ...disse forebyggende kapslene. Da får man en god bakterieflora i skjeden.
Jeg: Nei :snakker gjennom sammenbitte tenner: - jeg trenger ikke forebyggende kapsler. Jeg skal bare ha denne kuren. Takk.

:skremt:


#98

amylin sa for siden:

:knegg: For en morsom artikkel. :knegg: litt ekstra for jeg syns jeg ser for meg Ben.

Egentlig kommer jeg ikke på noe jeg synes er spesielt flaut å kjøpe. Jeg er så altetende når det kommer til musikk at jeg hadde mange Absolute music i det som en gang var cd-samlingen min. Absolute Heavy ballads, absolute 80s og de første absolute cdne. Kondomer synes jeg ikke er spesielt flaut å kjøpe heller. Ikke for at jeg kjøper det nå lengre.


#99

Skilpadda sa for siden:

Og er man en god gjenbruker, så spiser man loffen etterpå.


#100

Tjorven sa for siden:

For 10 år siden skulle vi ha det første utdrikningslaget i gjengen fra hjembyen min. Siden jeg var den eneste som bodde i "storbyen" ble det min oppgave å kjøpe dildo ....... vi var så unge at vi trodde det hørte med i et utdrikningslag.

I hvert fall; å kjøpe den var for meg helt greit, nesten. Men dere skulle sett de blikkene jeg fikk da jeg ba om å få den pakket inn. :o "Ja, det sier de alle," sa han som stod bak meg i køen på Kondomeriet. Jeg ville bare forsvinne gjennom gulvet.

Du tuller ???????? Å sende mannen på bensinstasjonen for å kjøpe rødsprit og loff er jo pur ondskap.

Sist gang jeg skulle kjøpe rødsprit til fonduegryta vår ble jeg faktisk spurt om jeg ikke skulle ha litt loff også. Han som jobbet der lo godt av sin egen humor etterpå.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.