Hyacinth sa for siden:
På indiske restauranter får man ofte tandoorikyllingen stekt med noe grønt på utsiden, jeg antar det er en yoghurtmarinade og at det grønne er hvitløk? :undrer: Ihvertfall er det godt.
Hvordan lager jeg sånn kylling selv?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Hyacinth sa for siden:
På indiske restauranter får man ofte tandoorikyllingen stekt med noe grønt på utsiden, jeg antar det er en yoghurtmarinade og at det grønne er hvitløk? :undrer: Ihvertfall er det godt.
Hvordan lager jeg sånn kylling selv?
Avatar sa for siden:
Henger meg på. Det er masse hvitløk i den ja.
Avatar sa for siden:
Kan det være koriander som gir grønnfargen?
Hyacinth sa for siden:
Aner ikke. Men jeg vil gjerne vite det. :knegg:
løve70 sa for siden:
Koriander vil jeg anta, eventuelt spinat, men det kjenner du vel på smaken (om det er spinat eller koriander)
Hyacinth sa for siden:
Jeg vet ikke? Men noe må det jo være, det alle bruker? For all tandooristekt kylling jeg noengang har spist på indiske steder har vært grønn.
løve70 sa for siden:
Hm, jeg har aldri lagt merke til at tandoori kyllingen er grønn, men har spist andre indiske retter der det grønne har vært koriander. Som sagt kan det også være spinat, men da står det vel gjerne i menyen? Kan det være denne du mener? Tandoori Murgh Hariali (Green Tandoori), isåfall er det spinat som gir grønnfargen.
Hyacinth sa for siden:
Jeg tror ikke det, jeg mener bare sånn vanlig stekt kylling. Skammer om jeg finner bilde.
Avatar sa for siden:
Det er ikke tradisjonelle tandoorien tror jeg. Den er rød. Skal se om jeg finner navnet.
Avatar sa for siden:
Garlic tikka (lages på tandori-vis) heter den her.
Benfri kylling marinert i en blanding av hvitløk, mint, yoghurt og fersk koriander
219,-
Avatar sa for siden:
Green chicken tikka heter den på en annen restaurant ser jeg. Det er visst mynte som gir fargen.
Avatar sa for siden:
Sjekk denne kanskje? recipes.sandhira.com/hariyali-chicken-tikka.html#
Skal jammen prøve selv! Spiser alltid det på indisk.
Hyacinth sa for siden:
Takk!
Ja, det er jo alltid tikka som er grønn, når jeg tenker meg om. Vanlig murg tandoori med bein er jo rød.
Avatar sa for siden:
Jeg ser at der vi pleier spise den står den under tandori, men mener det er måten den lages på?
Hyacinth sa for siden:
Ja, tandoori er selve ovnen.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.