Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Coleslaw

#1

Libra sa for siden:

Er det noen som har enkel oppskrift på en god coleslaw?

Jeg skal servere coleslaw til pulled pork. Søker litt rundt på nett og finner mange forskjellige varianter, fra helt plain creme fraiche & majones, til andre med fløte, sylteagurk, rømme, eplesidereddik og masse andre ting. Har laget det to ganger tidligere med to forskjellige oppskrifter (som jeg ikke finner igjen) den ene av de var bare så-der halvgod, mens den andre ble god. Har derfor litt lyst og prøve å sikre meg mot en skikkelig bommert.


#2

Myria sa for siden:

Jeg blander revet kål og gulrot med hjemmelaget majones (ikke kjøpemajones) og litt Dijonsennep. Enkel, men veldig god. :)





#6

Pelen sa for siden:

Noe som er veldig godt i voke slag er reven lettkokt brokkoli og tranebær.


#7

Arktis sa for siden:

Jeg blander kinakål og gulrot, lager dressing av kremfløte, melk, majones, eplesidereddik, sukker og hvitløk


#8

Arktis sa for siden:

Ser at det er Craig sin jeg lager :p


#9

Hyacinth sa for siden:

Kuriositet: Visste dere at coleslaw har navnet sitt fra nederlandsk: kool (kål, uttales som på engelsk) og sla (=salat)?


#10

Hyacinth sa for siden:

Ellers er jeg nokså enkel av meg, for jeg misliker å dille mye med råkost: River gulrot og strimler kål, blander matyogurt med salt, pepper, sukker og sitron/ epleeddikk. Eller noe sånt. Da er det sunt også.


#11

Filifjonka sa for siden:

Enig, det er veldig enkelt og godt. Og så liker jeg eple og sesamfrø i.


#12

Hyacinth sa for siden:

Eple er godt, ja. Sesamfrø har jeg ikke kommet på, men det er jo veldig godt, så jeg skal forsøke det. :)


#13

Syrinx sa for siden:

Jeg lager en variant av Bent Stiansen sin. HP-sausen utgjør en viktig forskjell synes jeg.


#14

Pamina sa for siden:

Bent Stiansen sin er virkelig helt nydelig! Enkel og kjapp å lage, har fått mye skryt for den i sommer.


#15

veobra sa for siden:

Jeg har funnet oppskrift her inne, husker bare ikke hvem som la ut. Jeg liker at den er syrlig så bruker eplecidereddik og minst mulig majones.



#17

Isolde sa for siden:

Jeg blander gulerot,kål, kesam og majones. Litt sitron, salt, pepper og litt sukker. Hender jeg har i litt syletagurk, litt løk eller litt chili. Men det er ikke nødvendig. Bruker ofte mager kresam også for å få ned kaloriene enda mer.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.