Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Oppvaskmaskin-anbefalinger?

#1

LilleT sa for siden:

Oppvaskmaskinen vår har takket for seg. :sukk:

Vi trenger en ny FORT!

I tillegg til at den selvsagt bør vaske greit, må den være stillegående. Det siste er veldig viktig, for vi har åpen løsning mellom kjøkken og oppholdsrom.

Kan noen anbefale en?


#2

Irma sa for siden:

Jeg ville hatt Miele. Har ikke prøvd Miele selv, men en venninne har akkurat kjøpt. Jeg synes løsningen med en bestikkskuff øverst, og dermed større plass i resten av maskinen virker genial. Dette har Miele så vidt jeg har skjønt patent på. Miele er også fantastisk gode på garanti og kundebehandling har jeg hørt. Men det er dyrt da.

Vi har en oppvasmaskin fra AEG som skulle være verdens mest stillegående. Den kostet 11 000,- så vidt jeg husker (vi fikk den rimeligere gjennom et Noremakjøkkentilbud.) Den bråker mer enn mammas AEG-oppvaskmaskin til en brøkdel av prisen. Generelt sett er vi ikke så fornøyd med AEG. (Alt på kjøkkenet er fra AEG.)

Lykke til med kjøp. :)


#3

LilleT sa for siden:

Vår nå kaputte Asko skulle også være veldig stillegående. Det var den på ingen måte! :rolleyes:

Men Miele skal være bra på oppvaskmaskiner også, altså? Vi har Miele vaskemaskin og er så fornøyde som vi kan få blitt! :nikker:

Takk for tips! :)


#4

Fersken sa for siden:

Vi har en meget stillegående oppvaskmaskin fra Bosch. Modellen har tilleggsnavnet Silence :D Har som du åpen løsning og vi merker nesten ikke når maskina vasker. Den har dog vanlig bestikkløsning, men vi er veldig fornøyde, ikke var det så dyr heller (halve prisen av Miele om jeg husker riktig).


#5

Pelen sa for siden:

Miele, Miele, Miele!!!

Fungerer år etter år og har enesteående bestikkhylle som gjør at du får mass mer plass til tallerkener!


#6

Pamina sa for siden:

Er veldig begeistret for Siemensmaskinen vår. Den er stillegående og vasker bra. mange muligheter for å slå ned tallerkenhyller og organisere slik det passer deg.


#7

scilla sa for siden:

Må bare signere Pelen - finnes ikke bedre maskiner !:ja:


#8

-ea- sa for siden:

Limer bare inn et innlegg jeg skrev i denne tråden.

Viser til en tidligere tråd med anbefalinger. Jeg anbefaler fremdeles Asko D3250, som vi har. Den har bestikkurv som kan plasseres "hvor som helst" i nederste skuff. Og så har den en liten "knivskuff" helt oppunder taket, for lange kniver og sånt. Pluss knivholdere i øverste skuff, hvis man vil heller vil legge dem der.


Asko'en jeg snakker om koster rundt sju tusen, tror jeg, og var best i test da vi kjøpte den. Vil si at den er like bra som mammas Miele, og rommer mere og bedre enn søsters Siemens.


#9

Trixie sa for siden:

Vi hadde Siemens og var veldg fornyd, nå har jeg LG og er ikke fornøyd. Miele er best, har patent på bestikkskuffen øverst i maskinen ut neste år såvidt jeg vet.


#10

Mams sa for siden:

Vi kjøpte oppvaskmaskinen vår på IKEA sammen med kjøkkenet.
Den er stillegående, jeg har åpnet den mens den er i gang fordi jeg ikke har hørt at den vasket.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.