Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

iPad som alternativ til CD-spiller for barn?

#1

Siritk sa for siden:

Jeg har i lengre tid tenkt at ungene skal få seg CD-spiller til bursdagen sin, men i og med at vi har to iPader som ungene faktisk kan få til egen disposisjon lurer jeg på å bruke det istedenfor. Vi har jo knapt CD-er i hus, lydbøker får man jo på nett, vi har premiumkonto på Spotify for barnemusikk og nettradio er lett tilgjengelig.

Noen som har prøvd dette? Prismessig blir docking med høyttaler dyrere enn CD-spiller, men da har vi alt på en plass og slipper "løse gjenstander".


#2

Che sa for siden:

Jeg hadde kjøpt høytaler som kobler seg til blåtann i såfall. Da funker de jo uavhengig av hvilken dings/plugg de har. Ulik pris.

Vi har pr idagingen cd-er i bruk.


#3

Input sa for siden:

Jeg har kjøpt docking med høytaler til iPaden, jeg synes det er en fordel at den lader seg mens poden spiller av musikk. Fordelen med iPad framfor cd-spiller er at musikken ligger der og iPaden er lett å ta med.

Men jeg har ikke kjøpt en eneste cd siden 90-tallet.


#4

Siritk sa for siden:

Ja, det er ladingen jeg tenker vi slipper med fast docking, ellers sverger jeg også til blåtanna.
Fant en docking fra Logitech nå som koster 374 kroner, da er ikke risikoen så stor mtp utgang og overgang hvis (når) vi må bytte brett etter hvert.


#5

Input sa for siden:

Hvor fant du det? Jeg trenger ny da, for jeg vil ha en på stua også. Men jeg finner dem ikke så billig.


#6

Siritk sa for siden:

Denne. Jeg har ikke bestilt enda, men ser ut som den skal kunne la seg bestille, må dog få noen jeg kjenner i Sandvika til å hente den ut for meg.


#7

Input sa for siden:

Åh, den var jo til og med ganske fin.


#8

Hondacrv sa for siden:

Eg hadde gjort det. Vi kan spele fra jenta sin iPod høgt i bilen også, det er mykje meir anvendelig.


#9

Niobe sa for siden:

Begge guttene har iPoder, og jeg hadde aldri giddet å kjøpt cd-spillere til dem. Vi kjøper jo ikke cd'er lenger, all musikk laste ned. Eldsteman har wifi-høyttaler på rommet.


#10

millact sa for siden:

Lurer på det samme.


#11

Dronningen sa for siden:

De to eldste fikk cd-spillere en gang i tiden. Disse ble etter hvert til støvsamlere, da de spiller musikk på PC og iPad (og iPhone). De bruker min Spotify-konto, og har egne lister der. De spiller også fra youtube, for å få filmene med. Minstemor drar av og til fram en cd-spiller som en slags kuriositet, og spiller noen gamle cd'er vi har liggende, men i det daglige er det altfor tungvindt og begrenset.


#12

Adrienne sa for siden:

Mine bruker utelukkende iphone og iPad til å spille musikk (har Wimp). De har diverse høyttaler, fra enkle Music Angel til et par hundrelapper som man kobler til med ledning til Bluetoothhøytaler som mannen fikk i julegave fra jobben. De foretrekker faktisk de billige, for de er enkle å koble til og tar liten plass.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.