... inni selv om den er ferdig utenpå, er det da lurt å skru ned temperaturen og vente lenger så den ikke blir svidd utenpå, eller bør man skru opp temperaturen og håpe på det beste? Temperaturen er oppgitt til 150 - 175 ° i 25 minutter, nå har den stått i snart 50 min å 170 ° og er fortsatt ikke gjennomstekt. Den er tynn og i riktig formstørrelse.
Står den på nederste rille? Jeg har tabbet meg der på enkelte kaker. Altså glemt å sette den ned. Så hvis du ikke har den nederst, flytt den og legg bakepapir eller folie over og stek på vanlig temp.
Den stod nest nederst (av 4). Jeg måtte steke den over dobbelt så lenge som oppskriften sa. Den ble gjennomstekt til slutt, da, og altfor hard. sukk Jeg er håpløs når det gjelder kakebaking, hver gang jeg skal lage kake blir et eksperiment og da skal den serveres til gjester, jeg lager jo aldri kake ellers. hateråbake
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.