Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor stor skal duken være?

#1

Joika sa for siden:

Jeg har et gammelt bord som er hvitmalt. Det som er litt dumt er at platene som kan forlenge bordet ikke er malt ennå og jeg må derfor krype til korset å løpe ut å kjøpe en duk i morgen før jeg får gjester. Spørsmålet mitt er derfor hvor stor duken skal være?

Jeg skjønner at den må være større enn bordplaten, men der stopper det. :blånn: Snakker vi 20 cm til overs på hver side, eller mer? Mindre?


#2

Hondacrv sa for siden:

Eg ville tenkt 25 på kvar side. Men då kjøper du ferdig, som er lagt opp?


#3

Joika sa for siden:

Ha ha, ja. Kan overhodet ikke sy. :)


#4

Malama sa for siden:

"så stor som den er, tilnærmet mest passe"

Fra 10 til 30 cm ekstra, helst.

Sånn ideelt sett, like mye lenger som bredere, sånn at det henger like mye ned på langsidene som på kortsidene, men så kresen er man ikke om det ikke går.


#5

dharma sa for siden:

Jeg kjøpte meg duk i går, bordet var 183, og lengden ble 235. Jeg er fornøyd med lengden og den harmonerer med lengden på sidene.


#6

Joika sa for siden:

Da jeg kom til dukbutikken så hadde jeg selvfølgelig glemt målene på bordet. Jeg kjøpe en duk som jeg var ganske sikker på at var lang nok, og fikk rett. Den var altfor lang. Men jeg brettet den opp i den enden ingen skulle sitte, så tror ikke noen så det. :) Yey. Jeg har en duk!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.