Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sesongstart Doctor Who

#1

Skilpadda sa for siden:

Jeg vet at vi ikke er de eneste på forumet som ser frem til ny sesong og ny Doktor. :hyper: For dem som er i Oslo, vil jeg tipse om visningen på Ringen kino - de har nå satt opp enda en visning: www.oslokino.no/incoming/article1181883.ece Sal 1 og 6 er utsolgt, men det var rundt 40 ledige plasser i sal 5 da jeg kikket nå nettopp.


#2

Toffskij sa for siden:

Nei, har du sett! :plystre:


#3

Dixie Diner sa for siden:

Jeg har hatt nedtelling i flere måneder. Ungene storgleder seg også! Jeg tror vi får en litt mørkere og mer dyster Doktor nå, og det er jeg glad for etter den barnelige og tullete Smith (som jeg også likte, altså). Spent!
Jeg, Fibi og mannen min var på kino og så filmen i november i fjor, det var en opplevelse altså! Jeg og Fibs hadde med oss hver vår sonic screwdriver, vi var ikke de eneste. :knegg: Alle hadde kledd seg ut på en eller annen måte, og så og si hele salen lyste av screwdrivere. Nei det var fantastisk.


#4

zinatara sa for siden:

Jeg gleder meg. Men kommer nok ikke til å reise helt til Oslo for å se den. Blir nok til at jeg streamer via bbc iplayer på lørdagskveld etter at ungene har sovnet.


#5

Darth sa for siden:

Settes opp i Drammen også. :ja:


#6

Neket sa for siden:

Og Asker. :jupp:


#7

~TM~ sa for siden:

:jupp: Jeg skal!!!


#8

Dixie Diner sa for siden:

Jeg er helt knust. Hadde ikke trodd Stavanger kino skulle sette opp dette da de ikke engang satte opp filmen i fjor, men de lærte tydeligvis av tabben og sender altså sesongpremieren på lørdag. Noe jeg ikke så før i går kveld, og dermed var alt utsolgt. :(


#9

zinatara sa for siden:

Legg ut en ønskes kjøpt annonse på den lokale facebook gruppen og håp at noen ikke kan allikevel og vil bli kvitt billettene sine.



#11

emin sa for siden:

Noen som vet hvor jeg kan se sesong 8? :)


#12

zinatara sa for siden:

Tror ikke det er noe sted du kan se det lovlig. For de ligger ikke ute hos bbc lenger og de kommer nok ikke til å havne på netflix før sesongen er ferdig.


#13

Skilpadda sa for siden:

De selger den på Platekompaniet.


#14

zinatara sa for siden:

Det var litt av en pris da. :eek:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.