Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan lage kakepynt av sjokolade?

#1

frukt sa for siden:

Prøvde meg på litt sjokoladekakepyntlaging i dag, og det var ikke så lett altså!
Er det noen her som har gode tips til hvordan man får det til? Sjokoladen var jo så tyntflytende at den bare flommet ut! Jeg burde nok brukt en annen type.

Slike sommerfugler for eksempel.


#2

Niobe sa for siden:

Hvis den var tyntflytende så var den nok for varm. La den bli kaldere før du sprøyter den ut.


#3

Mjau sa for siden:

Man kan også lage sjokoladepasta som kan brukes på samme måte som marsipan. Og man kan lage rosee, stikke ut former osv osv med det. Veldig lett å lage.



#5

frukt sa for siden:

Hva slags sjokolade er best å bruke?

Jeg var redd den skulle stivne for fort så jeg tenkte det var om å gjøre å bruke den mens den var varm. Så feil kan man ta! :knegg:

Hvordan gjør man det? :blond:

Takk! Skal ta en titt der før jeg prøver meg igjen.


#6

Mjau sa for siden:

www.cacas.no/Oppskrift/46
Her finner du oppskriften.
Jeg lot min ligge i romtemperatur over natten ogda var den god å jobbe med. Blandet i litt marsipan jeg da. Når den skulle brukes. Bare knadde det sammen.
Jeg har et åpent kakealbum på fb-profilen min om du vil se en kake jeg bakte med sjokoladepasta. Og på instagram.


#7

frukt sa for siden:

Takk skal du ha. :blomst:
Vil gjerne se. :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.