Susse sa for siden:
Skulle lage fiskepinner i dag og oppdaget at jeg var tom for grilljermel. Kveldens pinner ble allikevel mottatt med stor jubel og spist opp.
Laget slik:
Torskfilet skåret i strimler omtrent som en pekefinger. Tørket godt av med kjøkkenpapir. Ta frem tre dype tallerkner til resten: En til hvetemel,en til egg/melk og en til toppingen.
Pinnene vendes i hvetemel blandet med litt chilipulver og ørlite salt , og deretter i egg pisket lett opp med litt melk. Til slutt i havregryn knust til grovt mel (i morter eller kjøkkenmaskin) og sesamfrø, tilsatt godt med urtesalt (jeg bruker Herbamare)
Lag ferdig alle pinnnene og legg på en plate eller bakepapir så lenge. Hos oss gikk det med ca 1 kg torsk til 5 sultne sjeler.
Stekes i ikke alt for varm panne til de er gyldne. Knallgodt med f.eks dampet brokkoli og søtpotet eller poteter.