Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gode fiskepinner!

#1

Susse sa for siden:

Skulle lage fiskepinner i dag og oppdaget at jeg var tom for grilljermel. Kveldens pinner ble allikevel mottatt med stor jubel og spist opp.
Laget slik:
Torskfilet skåret i strimler omtrent som en pekefinger. Tørket godt av med kjøkkenpapir. Ta frem tre dype tallerkner til resten: En til hvetemel,en til egg/melk og en til toppingen.
Pinnene vendes i hvetemel blandet med litt chilipulver og ørlite salt , og deretter i egg pisket lett opp med litt melk. Til slutt i havregryn knust til grovt mel (i morter eller kjøkkenmaskin) og sesamfrø, tilsatt godt med urtesalt (jeg bruker Herbamare)

Lag ferdig alle pinnnene og legg på en plate eller bakepapir så lenge. Hos oss gikk det med ca 1 kg torsk til 5 sultne sjeler.

Stekes i ikke alt for varm panne til de er gyldne. Knallgodt med f.eks dampet brokkoli og søtpotet eller poteter.


#2

Nima sa for siden:

Takk for tips, skal prøves :-)


#3

Inagh sa for siden:

Høres godt ut!


#4

Harriet Vane sa for siden:

Jeg panerte i en blanding av salt, pepper, hvetemel og finrevet parmesan forleden. Det var suksess! Blandet alt i en pose og tok fiskebitene i posen, ristet forsiktig rundt og stekte i solsikkeolje. Namnam!

Servert med mos av frosne erter, ovnstekte gulrøtter og søtpoteter og poteter.


#5

Myria sa for siden:

Knust cornflakes gir også god panering. :)


#6

Nima sa for siden:

Eller knust bacongull :-)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.