Lillesøster skal ha selskap i helgen og jeg må bake. Planen så langt er havrekjeks med sjokoladebiter, sjokolademuffins og rice krispies treats. Men jeg kunne tenkt meg en kake også, gjerne en som bakes i liten langpanne.
Jeg har alltids vaniljesauskaken, men den har jeg bakt mange ganger og kunne tenkt meg å prøve noe annet. Og helst ikke sjokolade siden muffinsene skal være det. Så er det noen som har noen tips til meg?
Jeg har bakt gulrotkake i langpanne med stort hell. Bruker samme oppskrift som når jeg baker den i rundform, men den blir bare mye lavere. (Så du må steke den mye kortere.)
Denne er utrolig god og saftig, og blir egentlig bare bedre om den står noen dager. Den smaker ikke rømme, men har en mild, barnevennlig smak. Har enda tilgode å møte noen som ikke liker den. Utrolig god og veldig enkel. Med litt rød konditorfarge i glasuren og litt strøssel blir den perfekt til prinsessebursdag. www.detsoteliv.no/oppskrift/rommekake-i-langpanne
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.