Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Blir tomatene røde mon tro?

#1

frukt sa for siden:

Eller, hvordan vet man at de er modne?

Grunnen til at jeg spør er at jeg aner ikke hva slags tomater dette er ... Planten dukket plutselig opp i en av blomsterpottene i spisestuen. Grisungene stikker alt mulig rart oppi vannglassene sine, og jeg pleier å helle ut vannet i pottene på vinduskarmen. Jeg tipper det har vært et tomatfrø i et av disse vannglassen, men akkurat hvilken sort vet jeg jo selvsagt ikke! :confused: Det kan ha vært orange tomater for det har vi hatt noen ganger.


#2

Isbjørn sa for siden:

Kjenn om de er myke?


#3

frukt sa for siden:

Det kan man jo gjøre. :jupp:
Er litt utålmodig nå, har en hel haug med tomater, men nesten alle sammen er grønne! Skal de ikke bli røde/gule/orange/whatever snart da? :gaah:


#4

Sol sa for siden:

Jeg er ganske sikker på at de er orange, mine går fra grønne til den fargen de skal ha. Smak på den som er kraftigst på fargen, davel!


#5

frukt sa for siden:

Søt og god. Da har jeg altså orange tomater. Kult! :D


#6

Nip sa for siden:

Om det er veldig mange tomater og blomster, så burde blomstene ihvertfall knipes av, kanskje noen andre tomater også så noen blir ferdige ihvertfall... :)

Det kan ta lang tid for de å bli röd om de ikke får "rett" pleier. Varmt nok, vann og næring nok


#7

Heilo sa for siden:

Accidental tomatoes. Så utrolig kult! :hyper:


#8

frukt sa for siden:

Ikke sant. :D Det har skjedd to ganger til, men da hadde jeg så mange tomatplanter at jeg trengte ikke flere.
Jeg har også en mimosa som skulle ha vært basilikum. Fikk et sånt Grow your own basil sett, men det var ikke akkurat basilikum som kom opp!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.