Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Niobe og andre: Hvordan lage ostekremroser med teskje

#1

Hyacinth sa for siden:

Ja, teskjeforklaring. Antar man må bruke sprøyte. Jeg har ikke avanserte cacas-greier. Jeg har tre sprøytespisser fra Top It, eller noe sånt. Begynner man ytterst eller innerst i rosen?


#2

Niobe sa for siden:

Tror ikke du klarer å lage dem med teskje. :p Sprøytetuppen bør hvertfall ha dype tagger, ellers blir det ikke "roseblader", bare striper.

Du begynner midt i rosen, sprøyt en liten topp, og så sirkle rosen rundt den i spiral.


#3

Hyacinth sa for siden:

Jeg har prøvd å studere rosene du og andre har laget, og det ser ut som dere starter på utsiden? :undrer:


#4

Niobe sa for siden:

Nope. Dott i midten, spiral rundt.


#5

Hyacinth sa for siden:

Hm, jeg må prøve i morgen.


#6

Niobe sa for siden:

Det er bare å øve på kaken. Blir det ikke fint, så skraper du av og begynner på nytt.


#7

Niobe sa for siden:

Jeg får ikke tatt bilder mens jeg sprøyter krem, men det er kanskje lettere å se hvordan rosene er sprøytet når de ikke står tett i tett:


#8

Pøblis sa for siden:

:tilber: Flinka! :tilber:


#9

Hyacinth sa for siden:

Lurt!


#10

Bokormen sa for siden:

Nå gikk jeg inn i denne tråden i håp om å finne en idiotsikker måte å lage roser med bruk av en teskje. :rødme:


#11

Hyacinth sa for siden:

Wow!


#12

Hyacinth sa for siden:

Ja, det var litt klønete formulert..


#13

Stompa sa for siden:

Har du bilde av tuppen du bruker, Niobe? Bursdagshelg her neste helg ...


#14

Niobe sa for siden:

Den heter Wilton 1M. Du kan også bruke den som heter 1B, men jeg synes det er vanskeligere.


#15

safran sa for siden:

Språkblomster er det beste! :humre:


#16

Fløyel sa for siden:

Og jeg får finere roser med 1B enn 1M. :knegg:


#17

Niobe sa for siden:

Jo, jeg er enig i at for de som får det til, så blir rosene finere med 1B. Men jeg liker rosene små og mange, så jeg tror den blir for stor, rett og slett?



#19

Tjorven sa for siden:

Selv jeg fikk til dette, altså.

Jeg gikk på YouTube og søkte opp cupcake frosting og fant gode instruksjonsvideoer.

Start i midten og jobb utover. Jeg som ikke er så flink måtte fylle på noen små hull underveis (altså ikke fulle roser), men det ble bra det også.


#20

Fløyel sa for siden:

De blir nok litt større. Det viktigste er at kaken får en runde frosting etter å ha stått i fryseren og at kremen som skal sprøytes er tykk og kald - er min erfaring.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.