Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Trenger hotellanbefaling i Nice

#1

Hyacinth sa for siden:

Hvor bor jeg i Nice?

Vi skal ha leiebil, så det trenger ikke nødvendigvis være akkurat i Nice heller, anbefal gjerne et område i nærheten, men ikke for langt unna.



#3

Ingrid-lille sa for siden:

Jeg har også anbefalinger i Juan Les Pins. En fin plass. :nikker:


#4

Hyacinth sa for siden:

Takk! Hvordan er Juan les Pins?

Jeg har også fått anbefalt St Paul de Vence, av en franskmann faktisk.
I tillegg har jeg funnet denne:

www.vg.no/reise/brev/?lid=1338&vd=1&land=9

Men vi bor veldig gjerne i selve Nice også! Jeg tror nok til syvende og sist at det kanskje ender med det...


#5

Benzo sa for siden:

Hotel Harvey er et helt ok 3 stjerners hotell i Nice. Har bodd der et par ganger, ligger sentralt, rett ved Promenade des Anglais.
I Juan Les Pins er også veldig fint, men hadde nok sin glanstid for 10-15 år siden. Nå er det fryktelig mye språkstudenter der.


#6

Elin sa for siden:

Det var fryktelig mye språkstudenter der for 10-15 år siden også i juni, juli og august....


#7

Benzo sa for siden:

Mulig det, har vært der så mye fra 1980 og oppover så det kan hende årene blandes litt. ;)


#8

amylin sa for siden:

Å, Nice, ja. Det ligger veldig mange hoteller i nærheten av Promenade d'Anglais. Hvis dere har leiebil, anbefaler jeg en kjøretur langs kysten nordover mot Monaco og Italia.


#9

Pelen sa for siden:

Tenk på at stranden i Nice er steinete, derfor anbefaler jeg å dra mer mot Cannes der det er sandstrender.


#10

Carrie sa for siden:

St Paul de Vence er nydelig. Det er også Villefranche sur Mer.
Juan les Pins er også i mine øyne litt avdanket.

Tenk litt på hva dere planlegger på kveldene i forhold til hvor dere skal bo. Et hotell midt i Nice gir muligheter for å spise i gamlebyen osv. Bor dere utenfor blir det straks mer styr. Det er så mange fine steder og så mange muligheter, så jeg ville gått for et sted som har det dere trenger når dere ikke vil kjøre bil...

Et tips på tampen er å alltid låse bildørene når dere er ute og kjører.


#11

Koma sa for siden:

Jepp :o Faktisk er det hele 17 år siden jeg tilbragte hele sommeren på rundt promenaden i Juan les Pins og sjekket gutter. Men jeg var tilbake i fjor, og det er fin strand der fortsatt, og veldig god is.

Kristin; Jeg bodde 1 natt på hotell Locarno og 1 natt på flyplasshotellet i Nice i fjor. Og da sier jeg bare styr unna disse to ihvertfall. Hotell Harvey har jeg bodd på for 5-6 år siden, men da var det mye billigere. Kanskje de har pusset opp, men det var veldig slitent den gangen, men det ligger ekstremt sentralt.

Jeg kan anbefale en natt eller to på Hotel Normandy i Cap d'Ail. Helt klart ikke for en hel ferie, men en natt eller to. Det er ett bittelite enkelt, men veldig hjemmekoselig hotell i romantisk stil. Og Cap d'Ail har veldig fin strand, og ligger veldig tett på Monaco. (Anbefalingen er med forbehold siden det er 5-6 år siden jeg var der også)

Bon voyage!


#12

Jenna sa for siden:

Kan dessverre ikke komme med noen hotellanbefalinger i Nice, men siden dere har bil, så kan dere ta en kjøretur sørover til St. Maxime (ligger sør for Cannes, i St. Tropez-bukten) Det er en liten badeby, koselig og med fin sandstrand.


#13

Hyacinth sa for siden:

Tusen takk, alle sammen. Vi endte opp med et hotell i Nice, Hotel Boscolo tror jeg det het.. Det er mannen som har fikset, så jeg vet ikke helt jeg. Det var ikke så forskrekkelig dyrt som jeg hadde trodd, og frokost var inkludert her, noe det var på de færreste hotellene i Nice, faktisk.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.