Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fryse ustekte pizabunner?

#1

IzziCreo sa for siden:

Noen som gjør dette? Har vurdert å lage opp porsjonspizzabunner og putte i frysen, men lurer litt på hvordan det da blir med heving? Bør de heve ferdig å så puttes i frysen? Baker med spelt om det har noe å si. Tips anyone? :blafre:


#2

Matilda sa for siden:

Vi halvsteiker dem.


#3

Propella sa for siden:

Vi halvsteiker de før vi putter de i fryseren.


#4

IzziCreo sa for siden:

Og de blir ikke tørre som ferdig resultat? Steker dere da pizzaen halv tid med fyll også?


#5

Veronal sa for siden:

Vi halvsteker med tomatsaus.


#6

Libra sa for siden:

Halvsteker, og så ettersteker jeg til at osten er smeltet.


#7

Meissa sa for siden:

Jeg kjøpte mange pizzabunner fra toro (sånne ferdige på rull) på tikroners marked engang og frøys ned. Gikk fint. :jupp:


#8

GinaK sa for siden:

Jeg har laget ferdig pizzaer uten osten og puttet de på papplate dekket med tinnfolie i fryseren. Tatt frem, lagt på ost og satt rett i varm ovn. Funket kjempefint.


#9

Ella sa for siden:

Smart, har alltid lurt på om de kan fryses. :)


#10

mkj sa for siden:

Det går an å fryse deigen også. Det gjorde i alle fall vi da jeg jobbet på et gatekjøkken med "italienske" pizzaer. De var som "boller" i fryseren, tok dem opp og la dem i kjøleskapet, kanskje et døgn før de skulle brukes, la et vått kjøkkenhåndkle over dem.


#11

Snippa sa for siden:

Feridglaget som i helt ferdigstekt? Inn i ovnen frosne, da eller?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.