Jeg fikk til makroner med ok resultat i helgen og kan tenke meg å prøve litt mer både når det gjelder selve makronene og fyllet. Lurer på å prøve med italiensk marengs som base neste gang.
Men hva har dere som fyll? Jeg gjorde det enkelt og puttet nutella inni nå, men kan jo tenke meg å prøve andre ting. Kanskje noe mer litt syre i for å balansere det søte?
Lemon curd har jeg tenkt på. Fant en oppskrift der de brukte bringebær curd, den virket interessant også. Og salt karamell er jo alltid godt ja.
Storesøster elsker makroner, hun sier det er som å spise en drøm. Og nå har jeg et par bursdager og en konfirmasjon å bake til fremover, så da unngår jeg kanskje å spise alle selv også. ;)
Takk for masse gode tips! Lurer på om jeg skal prøve meg på lemoncurd i kveld, må bare få handlet inn til både makroner og lemoncurd. Fant malte mandler på coop som var endel billigere enn de fra helsekosten, jeg orker ikke tanken på å skolde, tørke og male mandler.