Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Trenger hotellanbefaling i Amsterdam, gjerne litt luksus

#1

Benzo sa for siden:

Vi skal reise på en etterlengtet weekendtur alene og har valgt oss Amsterdam. Er ikke kjent der og trenger derfor tips på hotell som ligger sentralt, gjerne midt i sentrum. Jeg vil ha litt luksus, men det må være koselig. Kan ikke fordra business hoteller. Anyone? :)


#2

Agent Scully sa for siden:

Jeg siterer min svoger, Amsterdamekspert, da han svarte på et tilsvarende spørsmål fra meg:


#3

Benzo sa for siden:

Takk for svar, Kif. Skal søke opp disse hotellene. :)


#4

liefje sa for siden:

Har bodd paa de fleste businesshoteller og av dette kan jeg anbefale SAS Radisson. Det er jo egentlig business, men er likevel bra, synes jeg, med sjarme. Ligger midt i Red Light district med gangavstand til det meste.

Har sett rommene til Pulitzer som er et kjent luksushotell og var skikkelig skuffet.

Vrir hodet mitt i alle retninger for aa huske navnet paa et lite, kjempeeksklusivt hotell som vi bodde paa to netter en gang. Fantastisk designhotell med "tilhörende prislapp", men jeg trenger mer tenketid för jeg husker navnet.


#5

liefje sa for siden:

Da har jeg faatt tenkt meg om (les: Spurt mannen min). Drömmehotellet heter Blakes, designet av Anouska Hempel. Anbefales!



#7

Benzo sa for siden:

Dette hotellet var virkelig griselekkert!! Grisedyrt også. :knegg:


#8

Benzo sa for siden:

Takk skal du ha, Liefje. Det var et staselig hotell, men det blir nok litt i dyreste laget. Så fremt vi ikke skal jafse litt av boligkreditten da. :sparke:


#9

liefje sa for siden:

Ja, det er dyrt. Vi er skikkelige hotellfreaker og tok heller to netter her enn en ukes ferie et annet sted, men hver sin smak, saaklart.


#10

Benzo sa for siden:

Enig med deg, jeg elsker ekslusive hoteller, men noen av dem blir for business. Dylan var perfekt!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.