Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Chili - med eller uten frø?

#1

Einhyrningur sa for siden:

Ser alle oppskrifter sier man skal fjerne frøene i chilien, men da blir ikke maten sterk synes jeg. Bruker ofte å beholde frøene, men er det dumt på noe vis?


#2

Hyacinth sa for siden:

Det eneste dumme er at det blir mye sterkere, som du sier. :ni egg:


#3

Einhyrningur sa for siden:

Ok, se de er ikke giftige eller noe? :harikkepeiling:



#5

Hyacinth sa for siden:

Niks. :)


#6

Hyacinth sa for siden:

Ni egg! :haha: Skulle være knegg!


#7

Einhyrningur sa for siden:

Men så bra! Da fortsetter jeg som før.

Jeg burde virkelig ikke bruke oppskrifter, jeg blir bare mer forvirret av det.


#8

Tallulah sa for siden:

Ikke giftige, men ganske tørre og kjipe i mat, syns jeg. Kjøp heller en sterkere chilitype. Habanero, for eksempel.


#9

Myria sa for siden:

Enig med Tallulah. Jeg synes ikke det er noe særlig å spise chilifrø, så enten bruker jeg en sterkere chilisort eller så bruker jeg litt chilipulver i tillegg til frisk chili.


#10

Hyacinth sa for siden:

Ja, jeg er enig i det, altså. De er ikke direkte gode der de ligger i maten. Harde frø.


#11

Einhyrningur sa for siden:

Jeg merker de ikke, og heller ingen andre i familien, men bruker de oftest i gryteretter. Skal se om jeg finner sterkere chili, men vi har dårlig utvalg i butikkene her.


#12

Taien sa for siden:

Skal jeg lage noe som skal koke lenge, er det ikke noe problem å ha frøene med. Men er det noe som steker relativt kjapt (tacokjøtt el.l.) så er habañero
det jeg foretrekker. Eller når jeg lager salsa, som ikke skal koke.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.