Einhyrningur sa for siden:
Ser alle oppskrifter sier man skal fjerne frøene i chilien, men da blir ikke maten sterk synes jeg. Bruker ofte å beholde frøene, men er det dumt på noe vis?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Einhyrningur sa for siden:
Ser alle oppskrifter sier man skal fjerne frøene i chilien, men da blir ikke maten sterk synes jeg. Bruker ofte å beholde frøene, men er det dumt på noe vis?
Hyacinth sa for siden:
Det eneste dumme er at det blir mye sterkere, som du sier. :ni egg:
Einhyrningur sa for siden:
Ok, se de er ikke giftige eller noe? :harikkepeiling:
Turban Smukk sa for siden:
Ikke giftige.
Hyacinth sa for siden:
Niks. :)
Hyacinth sa for siden:
Ni egg! :haha: Skulle være knegg!
Einhyrningur sa for siden:
Men så bra! Da fortsetter jeg som før.
Jeg burde virkelig ikke bruke oppskrifter, jeg blir bare mer forvirret av det.
Tallulah sa for siden:
Ikke giftige, men ganske tørre og kjipe i mat, syns jeg. Kjøp heller en sterkere chilitype. Habanero, for eksempel.
Myria sa for siden:
Enig med Tallulah. Jeg synes ikke det er noe særlig å spise chilifrø, så enten bruker jeg en sterkere chilisort eller så bruker jeg litt chilipulver i tillegg til frisk chili.
Hyacinth sa for siden:
Ja, jeg er enig i det, altså. De er ikke direkte gode der de ligger i maten. Harde frø.
Einhyrningur sa for siden:
Jeg merker de ikke, og heller ingen andre i familien, men bruker de oftest i gryteretter. Skal se om jeg finner sterkere chili, men vi har dårlig utvalg i butikkene her.
Taien sa for siden:
Skal jeg lage noe som skal koke lenge, er det ikke noe problem å ha frøene med. Men er det noe som steker relativt kjapt (tacokjøtt el.l.) så er habañero
det jeg foretrekker. Eller når jeg lager salsa, som ikke skal koke.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.