Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gulrotkaken fra ROOM i rund form

#1

zinatara sa for siden:

Hvilken størrelse skal jeg velge dersom jeg skal bruke denne oppskriften til rund form?


#2

Meissa sa for siden:

26 " går fint. :jupp:


#3

Fløyel sa for siden:

Trekk fra 1/3-del så passer den til 28".
1/2 oppskrift blir høy og fin i 24".
(halv oppskrift, med 2 egg, vanskelig å dele 3 egg på 2...)

Prøvd 2 helger på rad med begge, fine og høye.
50 minutter i steden for 1 time på 24".

Jeg har brukt t oppskriften til [url]www.detsoteliv.no[/url].

Skal du lage roser så ha i ekstra melis og bruk original oppskrift til kremen, det går mye krem.


#4

Niobe sa for siden:

Jeg lager vanlig oppskrift i 24 cm form. Blir veldig høy og fin.


#5

Drømmedama sa for siden:

Jeg også. Imponerende høy, faktisk.


#6

Cuyahoga sa for siden:

Jeg har akkurat laget den i vanlig 26'' form. Ble passe høy og fin.


#7

Zulu sa for siden:

Jeg også. :nikker:


#8

Novla sa for siden:

Når dere lager denne i rund form, deler denne i to og har glasur mellom lagene, eller bruker dere glasur bare på toppen?

Jeg tenker det blir enklere å få passe kake/glasur-ratio når man skal spise om jeg deler den, men det er mulig jeg bare har litt fikse idéer. :fnise:


#9

Niobe sa for siden:

Jeg deler i to og har glasur mellom lagene, ja. Den blir enda bedre da. ;)


#10

Novla sa for siden:

Tusen takk, Niobe, da prøver jeg det. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.