Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Erstatte kapers med ...

#1

Nenne sa for siden:

Jeg er kapersløs og skulle hatt litt i en oppskrift. Har noen en idé om hva jeg kunne erstatte det med? Det blir jo åpenbart ikke det samme, men all idéer mottas med takk.

Og helst for fem minutter siden selvfølgelig.


#2

Addison sa for siden:

Svarte oliven eller kalamataoliven? Ikke lett, kapers er veldig særegent på smak.


#3

Nenne sa for siden:

Takk for tips!


#4

Karamell sa for siden:

Jeg har brukt oppkuttet sylteagurk i noe en gang da jeg manglet kapers. Det ble ikke det samme, men godt på en annen måte.


#5

Karamell sa for siden:

Kapers smaker jo litt sennep?


#6

mkj sa for siden:

Jeg tenkte også sylteagurk.

ELlers så sa sønnen min første gangen han smakte det kapers at det var de beste ertene han hadde smakt.


#7

Zulu sa for siden:

Jeg ville valgt grønne oliven. Litt avhengig av retten, selvfølgelig.


#8

Nenne sa for siden:

Takk for tips. De skulle ha vært i krabbekaker. Jeg prøvde uten, men det ble tamt.


#9

meisje sa for siden:

Jeg hadde valgt noe pickles, sylteagurk, rødbeter eller sølvløk eller mer avanserte om jeg hadde i hus.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.