Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kyllingspørsmål

#1

lillemy01 sa for siden:

Hei
Det kyilling hysteriet som er nå gjelder dette Merker også som Stange og holte?? Eller er det bare de kommersielle som prior?


#2

Kanina sa for siden:

All kylling kan være smittebærer av f.eks. campylobakter, som gir matforgiftning, uavhengig av merke. En del kylling har fått mye antibiotika, som har gitt en økning i antibiotikaresistente bakterier. Om disse bakteriene også kan ha spredd seg til kyllinggårder hvor det ikke brukes antibiotika, aner jeg ikke noe om. Men i prinsippet: all kylling må håndteres på en måte som hindrer spredning av bakterier, enten det nå er listeria, campylobakter (eller hva den nå heter, husker ikke i farten) eller salmonella. Vask hendene med en gang etter å ha håndtert kyllingen, og ikke bruk samme kniv og fjøl til kutting av ting som ikke skal varmebehandles godt, som f.eks. salat og grønnsaker.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.