Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Beste kaloritellingsapp?

#1

Agent Scully sa for siden:

Ja, hvilken funker best?

I gamle dager førte jeg regnskap på Grete Roede-sidene, og senere vgs vektklubb. Nå har jeg brukt litt Lifesum, men denne er egentlig ganske dårlig (bortsett fra at den synker med Runkeper, som jeg heller ikke bruker ... :sparke:)

Så hvilken app er best? Og da ikke minst: hvilken har best bibliotek over varer, både merkevareproddukter i forkjellige kvantun, og "typiske" matvarer i typisk størrelse, som "ett egg", "en appelsin" og "en banan".


#2

Pelen sa for siden:

Jeg er veldig glad i myfitnesspal. Man scanner produktene og skriver inn hvor mye man spiser. Oi tillegg så får man spise opp det man trener, det er en motivator!


#3

Agent Scully sa for siden:

Men har den basis-tall også? Jeg trenger en nøytral "dommer" som kan gi meg et ca tall på vanlige matvarer. F.eks: hvor tung og kalorifull er en bolle eller en vaffel. Ja, det varierer jo sterkt. Men av og til trenger man bare en objektiv referanse.


#4

celebelen sa for siden:

Du kan slå opp mange matvarer der som folk har lagt inn, og egne oppskrifter. Jeg er også veldig fornøyd med MFP. Tipset treneren min om den, og hun synes også den er bra. :jupp:


#5

Mirasol sa for siden:

Myfitnesspal er veldig enkel i bruk og stemmer godt! Kan også synkes med ulike andre app'er, f.eks. Endomondo.


#6

Molly sa for siden:

Jeg har brukt Myfitnesspal siden 1.august i fjor. Gikk ned 13 kg det første halve året, og har gått ned 2 kg siden februar i år. Nå bruker jeg den for å holde vekten. Den er enkel å bruke. Det er lurt å veie maten i starten for å lære mengde/vekt, men det finnes utrolig mye søkbart i appen så det er lite man trenger å registrere selv.


#7

emin sa for siden:

Jeg foretrekker også MyFitnessPal. :jupp:


#8

Pegasus sa for siden:

MyFitnessPal, kjempefornøyd.


#9

Pelen sa for siden:

Det ligger helt sikkert hjemmelagde vafler i den. :nikker: nå ligger veldig mye i den, for noen år siden var det mindre, men jo flere ting og retter folk legger til jo bedre for oss andre (eller jeg har faktiske lagt inn en ting selv).


#10

Che sa for siden:

My fitnesspal ja! Fordelen er at siden det er brukt i flere land finnes utrolig mange matvarer.


#11

Bomull sa for siden:

MFP er min anbefaling også - det er den beste appen av det slaget jeg har vært borti.


#12

zinatara sa for siden:

Myfitnesspal er min favoritt også. Enkel å bruke, stor database over mat og den syncer mot en god del andre apper og gadgets.



#14

Gaia sa for siden:

Jeg syns faktisk Lifesum er bedre en Myfitnesspal. (Man kan scarnne i Lifesum også). Men jeg savner super-appen.


#15

Agent Scully sa for siden:

Siden jeg kunne prøve myfitnesspal gratis gjorde jeg det, men den har det problemet som så mange av disse appene har: hvem som helst kan (vel?) adde matvarer, dvs en hvilken som helst idiot som ikke har snøra peiling på kalorier og mengder. Og da kan man jo ikke stole på det som legges inn. Joda, de fleste klarer legger inn riktig pr. 100g, men problemene kommer på fornuftige innlegg på vanlige matvarer.

Jeg gikk for vektklubben til VG jeg. So far so good. Bortsett fra at den ikke tillater at jeg vil spise 1200kcal pr dag og ikke 1300! :furte:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.