Denne kaken ønsker konfirmantens mor å ha på kakebordet.
Men hvordan få den til å se litt presentabel ut?
Tenkte kanskje å ta med etasje og fylle etasjene, for så å drysse litt melis på hvert kakestykke.
Og eventuelt knyte en sløyfe øverst på stangen på fatet.
Noen som har en bedre idé?
Jeg har stablet i pyramideform, strødd melis over og pyntet med friske bringebær og blåbær, samt noen blader av sitronmelisse eller mynte her og der. Ble ganske lekkert. Bør monteres relativt rett før den skal på bordet, så melisen ikke smelter inn i kaken, da forsvinner litt av effekten.
Jeg har laget den i rund form og pyntet med smeltet hvit og mørk sjokolade i litt pent "tilfeldig" mønster. Skjæres opp på forhånd i fine snipper. Da har jeg bevisst hatt så og si bare den mørke røren på toppen av kaken. Danderes med jordbær og litt sitronmelisse eller mynteblader på hvert stykke.
Jeg synes etasje fat til små firkantete stykker er pent. Synes ofte at melisdryss blir klissete hvis kakebitene skal ligge oppå hverandre....
Ellers gjør det heller ikke noe med en enkel kake på kakebordet, hvis man har andre kaker som gjør en del ut av seg mtp pynt :jupp: