Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Halt katt

#1

tinkadott sa for siden:

Fredag kom ene katten vår inn halt. Hun er ikke så enkel å ha med å gjøre, og freser når vi prøver å undersøke henne. Er nok truende til å bite dersom. I ikke gir oss. Snakket med dyrelege i dag som gav resept på smertestillende via tlf. Etter at den virker ser vi at problemet er mest trolig ve forlabb. Den står mer ut på en måte. Hun belaster, men halter. Spiser bedre enn ellers (fikk nettopp fersk torsk). Dyrlegen mener det ikke er noe å gjøre, alternativ opr med skruer med at det ikke er så aktuelt når hun bruker foten.
Jeg kjenner jeg har ikke helt tiltro til dyrelegen... Den andre dyreklinikken er ikke åpen før i morgen, og der koster en konsultasjon 700,- er litt usikker om det er vist i, dersom det stemmer det dyrlege en sier om at man uansett ikke gjør noe.
Så nå er jeg ute etter å høre om noen av dere har erfaringer rundt katter som er halt... ?


#2

Ine sa for siden:

Vår var nettopp halt. Fikk smertestillende, og det har gått over etter 4-5 dager. Så også ut som om bena stod litt ut, men dette var bakbena, og hun haltet på forbein. Ventet og sett i 4-5 dager, kanskje, og så oppsøkt den andre dyrlegen? Tror det er veldig vanlig med 600-700 for konsultasjon, så det hadde nok ikke stoppet meg.


#3

Addison sa for siden:

Vår katt har haltet en del ganger, det har virket vondt når vi ville undersøke. Men det har gått over av seg selv hver gang, etter noen dager.


#4

frukt sa for siden:

Gamlekatten min haltet etter et slagsmål, fant masse pels i hagen, og dyrlegen fant to små hull etter tenner så det var altså det som var årsaken. Han haltet en stund og så gikk det over.
Katter er jo nokså territoriale så det er ikke usannsynlig at det er noe sånt som har skjedd med din katt.


#5

Ine sa for siden:

Glemte å si, samme her som med frukt. Den hadde fått et bitt, like over albueleddet, og det irriterte såret når hun gikk. Oppdaget det da det gikk infeksjon i det, og veldig mye puss kom ut.


#6

tinkadott sa for siden:

Vel, i dag ble hun levert til den andre dyreklinikken. De måtte bedøvelse henne for at hun i det hele tatt skulle la seg undersøke. Og de fant ingenting. Ikke bitt. Ikke brudd. Alt så bra ut på røntgen. så de er enige med den andre dyrelegen, jeg skal prøve videre med smertestillende . Totalt ble det 1550,-. Men, men. Nå slipper vi å lure på om hun går rundt med noe som vi kunne ha fikset. Nå håper jeg bare hun kommer deg snart, får så vondt av henne her hun halter rundt...


#7

Aeterna sa for siden:

Godt å høre at alt så bra ut! Hvordan går det med katten nå?


#8

tinkadott sa for siden:

Den halter fortsatt faktisk. :gruble: litt mindre en dag, og så tilbake til det samme neste dag. Vet ikke helt hva vi skal gjøre videre... :vetikke:


#9

tinkadott sa for siden:

Og i dag er det den andre katten sin tur.... stakkars liten. Fått resept på smertestillende så får hente det så snart apoteket åpner. Ser ingenting på valgordningen, men han belaster den ikke overhode, og er lite intr i mat, og det er jammen ett sykdomstegn for den katten!!!


#10

Addison sa for siden:

Vår hadde en sånn runde i vinter igjen, vi så etter hvert at det antagelig var et bittsår ytterst på poten. Vi skylte med saltvann noen ganger, men det varte en stund. Gikk over, men varte et par uker. Var skikkelig pjusk i to-tre dager.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.