Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Spiselige kakepynt-foto, how-to?

#1

Miss Norway sa for siden:

Jeg har altså bestilt og fått sånn sukkerfotobilde til å ha på toppen av en kake. Hvordan håndterer jeg den best for å få et fint sluttresultat?

Det er til en helt alminnelig bløtkake med krem på toppen - er det best å ha marsipanlokk oppå, eller bare legge rett på kremen?

Også andre lure tips fra erfarne tas i mot med takk.


#2

Niobe sa for siden:

Det er best å ha marsipan på, men ikke nødvendig. Evt. Kan du skjære til marsipan og ha kun under bildet. Hvis ikke, så må du ikke legge på bildet før rett før servering. Det trekker til seg fuktighet og blir gradvis mer oppløst. Jeg la bilde rett på fløtekrem i podens bursdag, og dagen etter var det fremdeles godt brukbart, selv om fargene begynte å flyte ut.


#3

Salt sa for siden:

Finest oppå marsipan. Pensel på LITT vann, og legg på bildet.


#4

GinaK sa for siden:

Har du lyst til å dele hvor du bestilte det sukkerbildet, om du bestilte på nett? :)
Funker sånn om man lager sjokoladekake også. Kanskje uansett lurt med marsipan under bildet?
Tror eldstemann ville bli veldig overrasket om jeg hadde et Liverpool-bilde på toppen av kaken når han har bursdag. :)


#5

Guttemammis sa for siden:

Jeg bestilte på ebay.uk og fikk det i løpet av en uke.
Hadde det både på marsipankake og sjokoladekake, sistnevnte
hadde jeg et tynt lag marsipan under bilde.


#6

zinatara sa for siden:

Best oppå marsipan eller fondant, men jeg har også hatt det oppå hvit sjokoladeglasur. Og på muffins har jeg hatt dem oppå smørkrem.

Jeg pleier å bestille fra www.picturethatcake.com




Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.