Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fryse ned pasta?

#1

Input sa for siden:

Jeg har middagsrester jeg gjerne vil ha med til lunsj, men i morgen passer det ikke, så det blir ikke før onsdag. Kan jeg blande pastaen med kjøttsausen og fryse ned alt til onsdag, eller må jeg koke ny pasta på onsdag? Regner med det egentlig.


#2

Nera sa for siden:

Fra i dag til onsdag? To dager i kjøleskapet er jo helt kurant dersom du blander det sammen og setter i tett boks i kjøleskapet.


#3

Niobe sa for siden:

Det holder seg jo i kjøleskap til onsdag.


#4

Acino sa for siden:

To dager i kjøleskapet går helt fin-fint.


#5

Floksa sa for siden:

Det går fint å fryse pasta. Men den blir best om du fryser den sammen med kjøttsausen, slik du foreslår.


#6

Apple sa for siden:

Ja, det er vel vanlig å fryse lasagne.


#7

nokon sa for siden:

Den held seg i kjøleskapet og, men det går fint å fryse pasta. Eg lager ofte dobbelt opp av både fiskegrateng og lasagne og frys det ned. Eg synest imidlertid pastaen kan bli litt mjukare og lengre frå al dente, enn når det er nykokt, men det er ein grei måte å få laga ein kjapp middag på.


#8

Input sa for siden:

Det er et litt annet blandingsforhold i lasagne enn det er i pastaskruer med saus. Så jeg tenkte det kanskje ble litt annerledes, vet ikke hvorfor. Jeg er dårlig på sånn matlaging as. :sparke:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.