Jeg har middagsrester jeg gjerne vil ha med til lunsj, men i morgen passer det ikke, så det blir ikke før onsdag. Kan jeg blande pastaen med kjøttsausen og fryse ned alt til onsdag, eller må jeg koke ny pasta på onsdag? Regner med det egentlig.
Den held seg i kjøleskapet og, men det går fint å fryse pasta. Eg lager ofte dobbelt opp av både fiskegrateng og lasagne og frys det ned. Eg synest imidlertid pastaen kan bli litt mjukare og lengre frå al dente, enn når det er nykokt, men det er ein grei måte å få laga ein kjapp middag på.
Det er et litt annet blandingsforhold i lasagne enn det er i pastaskruer med saus. Så jeg tenkte det kanskje ble litt annerledes, vet ikke hvorfor. Jeg er dårlig på sånn matlaging as. :sparke:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.