Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Skjønnheten og udyret for seksåring?

#1

Rug sa for siden:

Vurderer å gi billetter til Skjønnheten og udyret - teateroppsetningen - til jul til minimum to nieser. Den minste er seks år og ekstremt opptatt av alt som kan minne om Hollywood og glam. Er det galskap å tro at hun holder ut 2,5 time pluss 20 minutter pause?


#2

Odelia sa for siden:

Det kommer jo an på ungen, men vi har hatt våre med på lengre teateroppsetninger fra de var 3 år gamle. I desember skal de to som fyller 6 like etterpå, samt han som ble 4 i sommer, være med på Nøtteknekkeren på operaen. Regner med at det går bra.


#3

shute sa for siden:

Den på Christiania teater? Jeg var der med Ungen, som nettopp har fylt fem, for en stund siden. Hun satt som et tent lys og elsket det. Masse action og musikk, super forestilling!


#4

Koma sa for siden:

Mine nåværende seksåringer digger teater, og har vært på flere forestillingen i høst, selv på teater som er regnet for eldre barn sitter de stille som tente lys. Lillesøster så også Svanesjøen på Operaen i Juni og det gikk også veldig fint. Storesøster var nok litt mer urolig på den alderen. Men Skjønnheten og Udyret appellerer vel voldsomt til sånne småjenter, så det går sikkert fint.


#5

IzziCreo sa for siden:

Ja, det burde gå fint, men hun bør ha sett filmen altså. Den kan være skummel for de minste. Vi observerte endel små barn som ble litt utålmodige. Velg ihvertfall en tidlig forestilling, slik at ikke klokken blir et problem.

Det er en fantastisk oppsetning! Utrolig dyktige skuespillere og den er jo virkelig fengende. Har sett den i London også, og jeg kan med hånden på hjertet si at dette ikke var noe dårligere. Vi storkoste oss :D


#6

Rug sa for siden:

Det høres bra ut! Hun elsker alt som smaker prinsesse og tåler nok litt. Smart tips med tidspunkt siden hun kan bli sippetrøtt mye tidligere enn mine avkom.


#7

Embriksmamma sa for siden:

Vi var der med vår seksåring (og tre andre barn) og hun ELSKET det!
Anbefales varmt for både barn og voksne. :hjerter:


#8

IzziCreo sa for siden:

Men skal du gi gaven før jul? Det er ikke så mange forestillinger igjen, tror jeg.


#9

Rug sa for siden:

Det er ikke i Oslo, men det er den forestillingen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.