Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan er morgenrusjet fra Oslo sentrum til Asker/Heggedal en hverdag?

#1

LaBanga sa for siden:

Jeg skal til Oslo på jobb i en liten uke snart med dagsmøter tre dager, hvorav et i Oslo sentrum og to ute i Asker/Heggedal. Funderer da på hvor jeg skal innslosjere meg på hotell. Kan jo bo i Asker, men siden jeg får litt fritid på ettermiddag/kveld, vil jeg heller bo i Oslo sentrum. Hvordan er det da rent rusjmessig ut av Oslo og vestover? Er det helt kaos, eller er det verst innover mot byen? Noen som vet?


#2

Agent Scully sa for siden:

Jeg vet litt. Fra E18 Lysaker til Asker-avkjørselen vil jeg gå gå langt som å si at det er problemfritt.


#3

Neket sa for siden:

Du kjører motsatt vei av køen, så null problem. Det kan være litt kø inn mot byen om ettermiddagen, spesielt på fredager, men som regel flyter det greit der også.


#4

LaBanga sa for siden:

Ok, takk, det var det jeg håpet på. Finne et hotell som er litt vest for sentrum da! :)


#5

Koma sa for siden:

The Thief?


#6

-ea- sa for siden:

Finn et nær et busstopp? Det gjorde jeg sist jeg kurset i Oslo og planla en ekspedisjon vest for byen i samme slengen. Fant busstoppet først og hotellet etterpå.


#7

LaBanga sa for siden:

Tror det er litt over budsjett på statens reiseregulativ gitt, dessuten har de neppe gratis parkering. Tenkte ta bilen denne gangen. Gabels hus liker jeg godt, og der har de gratis parkering.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.