Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Et spørsmål ang. Wordfeud

#1

Hot Lips sa for siden:

Nå motstander har trukket seg midt i et spill, kan jeg da se om det er fordi tida gikk ut, eller om det var et aktivt valg å avslutte spillet? Eller vil det stå "motstander ga opp" uansett?


#2

Skytte sa for siden:

Ganske sikker på at det står ga opp uansett. :jupp;


#3

polarjenta sa for siden:

Det står det samme uansett mener jeg. Men man får jo beskjed om at tida er på vei å renne ut, så som regel har jeg hatt god kontroll på hvorfor motstander gir opp.


#4

Fløyel sa for siden:

Jeg har et spørsmål jeg også.

Jeg ser det er flere som spiller her inne og lurer på hva som er kutymen. Jeg har gjerne 3-4 brett gående samtidig, men jeg sitter ikke å spiller HELE tiden. Ett brett kan vare fra 1 - 3 dager, legges jevnt og trutt. Men så lurer jeg på hva som er forventet. Jeg vil jo ikke være irriterende fraværende. Spiller dere samme brett over flere dager? Eller fullfører dere når dere først har startet?


#5

Dali sa for siden:

Jeg og mine motspillere kan bruke ukesvis på å fullføre et spill. Det er helt innafor, med mindre man har avtalt et hurtigspill så klart.


#6

Kaija sa for siden:

Jeg spiller når det passer, og prøver å unngå at tiden går ut, for akkurat det er irriterende. Ellers kan jeg spille et spill på noen timer, eller over mange dager.


#7

polarjenta sa for siden:

Jeg tenker at det tar den tiden det tar. Noen ganger går det kjapt, andre ganger går det flere uker. Prøver å unngå at spillet går ut på tid, det er det eneste.


#8

Hondacrv sa for siden:

Akkurat dette. Ingen kostyme. Eller kotyme.


#9

Bluen sa for siden:

Det kan ta lang eller kort tid. Hvis det er jeg som inviterer, har jeg ingen forventninger til tempo hos motstander - det kan jo hende at vedkommende hadde noen travle dager og det egentlig ikke passet så godt å spille. Hvis det var motstander som inviterte meg, derimot, ville jeg kanskje synes det var litt rart om det tok dager mellom hvert trekk - men ingen stor irritasjon.


#10

Myria sa for siden:

Det kommer helt an på motstander. Jeg svarer ganske raskt, mens motstanderne kan være alt fra kjappe til skikkelig trege. Jeg bryr meg ikke om hvor kort eller lang tid de bruker så lenge de faktisk fullfører spillet. Det verste jeg vet er de som gir seg eller lar tida gå ut når de ser at de taper stort. Jeg har imidlertid opplevd å bli mast på et par ganger hvis jeg selv har brukt lang tid. Det synes jeg er litt spesielt, men det er nå så. Jeg er bare glad hvis jeg slipper sexmeldinger. :knegg:


#11

Fløyel sa for siden:

:knegg: #metoo. Av og til er jeg usikker på om jeg er på Tinder eller Wordfeud. De verste avslutter jeg, hvis de ikke skjønner lunta etter å ha blitt blankt avvist.


#12

Hondacrv sa for siden:

Men vil noen spille? eplejenta :knegg:


#13

polarjenta sa for siden:

De få gangene jeg spiller med random spillere, så avslutter de fleste når jeg svarer ganske så avvisende.:knegg:


#14

Syrinx sa for siden:

Jeg har aldri blitt forsøkt sjekka opp på WF. Er det noe galt med meg???

Har hatt spillepause en periode, men kanskje jeg skal prøve meg på igjen nå. (Ikke sett i sammenheng med første setning i innlegget her altså. :knegg:)

FausaTausa her.


#15

Divine sa for siden:

Enig. Jeg vet ikke hvorfor folk trekker seg, jeg har aldri skjønt det der. Om jeg en sjelden gang går ut på tid, så ber jeg om unnskyldning til motstanderen, for jeg synes det er uheldig.


#16

Dali sa for siden:

Har heller aldri blitt sjekket opp på wf. :lol: Spiller stort sett med de som ligger på lista mi, og de som jeg havner i divisjon med wloh. Tror faktisk jeg har eplejenta på lista mi.


#17

Kaija sa for siden:

Mulig jeg må begynne å spille random, så jeg kan sjekkes opp litt.
-Singlealenepåske, og er for feig for Tinder og sånn.:blush: :knegg:


#18

Fløyel sa for siden:

Er du helt sikker på at du ønsker det? Spille med mennesker så jubler når de kan legge kjønnsorganer og kroppsvæsker som ord, og er mer opptatt av å chatte enn å spille?


#19

Kaija sa for siden:

Neida, da skal aleinepåskegalskapen virkelig ha tatt meg, altså. :lol:
Men sånn ellers bør jeg vel en eller annen gang klare å begynne å sjekke, flørte, date, eller i hvert fall kjenne det igjen hvis noen prøver å flørte med meg. -Men ikke på WF i påskegalskap, altså...


#20

-ea- sa for siden:

Har aldri blitt sjekket opp eller flørtet med på wordfeud, men kan være at jeg ikke har noe innbydende damenavn som nick. Har et kjønnsnøytralt nick.

(ja, det testet jeg og ei venninne en gang for lenge siden, da det var vanlig med chattesider på nett. Susanne var et navn som fikk umiddelbar respons! )


#21

Fløyel sa for siden:

:knegg: Nicket mitt innbyr ikke akkurat til noe som helst det heller. Men det duker stadig opp noen Tinder-rømlinger der.

Hvis noen har lyst til å spille med meg så er det Akkabakkame


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.