Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gluten- og melkefrie sjokolademuffins

#1

frukt sa for siden:

Lagde disse i dag, og de ble meget gode om jeg får si det selv.
Jeg brukte store former, og da ble det 10 muffins.

Man tager:
120 g melkefri margarin(eller kokosolje, det brukte jeg)
1,5 dl sukkers
3 egg
0,5 dl "melk"(jeg brukte en type kokosmelk på kartong som ikke selges i Norge, men jeg vil tro at rismelk eller havremelk går bra)
2 dl Jytte Original(brukte min egen blanding da jeg ikke får fatt i Jytte)
0,5 ts Xanthan gum(ikke nødvendig, men jeg syns det gir bedre resultat)
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
4 ss kakaopulver
100 g grovhakket melkefri sjokolade

  1. Rør margarin og sukker hvitt.
  2. Tilsett ett egg om gangen, og rør godt mellom hver gang.
  3. Bland alt det tørre, og ha det i røren sammen med "melk" og sjokolade.
  4. Fyll muffinsformer til de er litt over halvfulle.
  5. Stek på 180 grader, i 20-25 minutter.
  6. Avkjøles på rist før man eventuelt pynter med sjokoladekrem eller hva man nå foretrekker.

Enjoy! :nam:


#2

Nenne sa for siden:

Takk og takk! :blomster:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.