Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

God kyllingsalat?

#1

safran sa for siden:

Jeg har akkurat plukket to store kyllinger og skal lage kyllingsalat til middag. Har du en god oppskrift å dele med meg?


#2

Lykken sa for siden:

paprika, løk, sopp stekes, tilsett maiskorn og hvitløk, kok pastaskruer eller skjær opp salathode, lag saus av kesam eller lettrømme/rømmekolle med hvitløk, bittelitt sitron og krydder pluss et par skjeer mangochutney.
Ehm, nå tok jeg egentlig utgangspunkt i en pastasalat med kylling, men det fungerer fint til salat også, sausen passer godt til pasta og skalldyr også.


#3

Dixie Diner sa for siden:

Fetaost er et must i kyllingsalat. Og hvitløksdressing.


#4

Filifjonka sa for siden:

Avocado er godt i kyllingsalat. Og ruccola. Og pinjekjerner eller annet knas. Hvitløkskrutonger.


#5

safran sa for siden:

Takk, alle! :)


#6

Mams sa for siden:

Svarer litt sent jeg da, men velger å svare alikevel.

Bland 1/3 kylling med 1/3 ris og 1/3 salat.
Jeg pleier å bruke litt mere kylling og bland gjerne forskjellige salattyper.

Serveres med Gresk dressing og baguetter.

Om man ønsker kan man ta andre ting i også selvfølgelig.
Lager jeg til flere tar jeg gjerne paprika, redikker, tomater, mais, agurk osv i egne skåler så folk kan velge selv hva de vil ha, og hvor mye.

Lager gresk dressing av sånne poser man får på butikke da (3 poser i en pakke) Det blander jeg med 1 boks lettrømme og 1 boks Creme Fresh.

Pleier også å bruke grillede kylingbryst (som har fått ligge en stund i marinade, men det er også godt med annet kyllingkjøtt i.


#7

turi sa for siden:

hodesalat, tomat, agurk, varm paprika, babymais, pinjekjerner, fransk dressing og hvitløksbaguetter. Pleier å ha oppu litt gulost og.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.