Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

De beste glutenfrie rundstykkene?

#1

IzziCreo sa for siden:

Jeg har prøvd noen typer, men ikke så veldig godt synes jeg. Samme med knekkebrød. Jeg trenger noe som er enkelt og greit, og kan ikke bake noe for the time being. Tips?



#3

m^2 sa for siden:

Av glutenfrie produkter er det ingen som slår bakevarene til Fønix ("utviklet av Liv Dahl") i mine øyne. De er veldig gode! Rundstykkene finnes i både grov og fin, også i sånne "avlange" rundstykker.

Her hvor jeg bor (oslo-nært) har de det hos Ultra og enkelte Meny-butikker, både ferskt og i fryser.

"Vi leverer ferske varer til utvalgte butikker i Oslo, Buskerud, Telemark, Østfold og Vestfold. (jeg vet ikke hvor du bor :sorry: ) Du kan henvende deg til et utsalgssted og gi beskjed om hvilke produkter du ønsker at de skal bestille." Mer info om telefonnummer for bestilling/email her.


#4

Bean sa for siden:

Halvstekte ciabatta og mini baguetter fra Schär er gode synes jeg. Dessuten er briks fra Fønix veldig gode, men de får man bare kjøpt tirsdager og torsdager her jeg bor. Bor man i Oslo kan man ta turen innom Bakefri. Der har de det meste.


#5

Blondie sa for siden:

Mens jeg virkelig ikke liker produktene til Føniks, utarbeidet av Liv Dahl. Smaken er forskjellig. :knegg:
Jeg har ikke funnet noen ferdig rundstykker som smaker noe særlig, derfor har jeg heller lagt vekt på å finne gode brød. I Sverige kjøper jeg grovere brød, blant annet Semper Mörkt med fullkorn. Det har jeg ikke funnet her i landet enda, men håper jo det kommer. Det erstatter rundstykker for min del. Jeg spiser Wasa glutenfritt knekkebrød på jobb, synes det er helt greit til mat i farta.

Og etter jul stenger de kafédriften. :sukk:


#6

Bean sa for siden:

Det er bare briks og helkornbrødet jeg liker fra deres utvalg. Datteren min insisterer på at vi skal kjøpe Berit's grovbrød fra Beto istedet :rolleyes:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.