Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Farge vipper og bryn permanent?

#1

Dixie Diner sa for siden:

Jeg vurderer å gå til frisøren og permanentfarge vipper og øyenbryn, men jeg er litt skeptisk. Det må da være så ufattelig deilig å bare slippe sminke når vi skal ned til Italia i august, bare litt eyeliner og leppestift til nøds. Men hva om det blir mislykket? Jeg er litt nervøs. Noen som har erfaringer?


#2

Nessie sa for siden:

Har ei venninne som gjorde det, hun ble superfornøyd! :jupp:
Hun har så og si NULL øyenbryn fra før da, men det ble veldig kledelig og naturlig.

Jeg bruker å farge øyenvipper til sommeren som regel. Deilig å slippe mascara.


#3

amo sa for siden:

Jeg har farget vippene to ganger, og var kjempefornøyd. Var ikke så sterk farge at det så unaturlig ut, og jeg "spedde" på med vanlig mascara hvis jeg skulle pynte meg litt ekstra.
Dette gjorde jeg rett etter de to siste fødslene, var så deilig å slippe å sminke seg siden jeg kanskje sov på dagtid, ikke fikk stelle meg før det kom besøk ol.


#4

Dixie Diner sa for siden:

Flott! Da gjør jeg det. Det blir nemlig mye bading i Italia, og da blir det jo bare kluss med sminke etc.


#5

Veronal sa for siden:

Mor har tatt det på øyenbrynene. Det er ikke permanent - det er semipermanent. Fargen var bra i begynnelsen, men etter hvert gikk over i rødt og så ikke bra ut. Mor gjorde det hos en dame på Sandnes.


#6

safran sa for siden:

Jeg kjøpte sånn gjør-det-selv-farge på Vita. Jeg blandet og styrte, men klarte ikke å smøre det på øyevippene selv. Må man få andre til å gjøre det for seg? :blond: Jeg mener å huske at jeg klarte det på åttitallet.


#7

Dixie Diner sa for siden:

Æsj, jeg vil ha naturlig mørke øyenbryn! Mine er for lyse i endene, så jeg må bruke blyant på dem hver morgen. :sur:


#8

safran sa for siden:

Jeg har mørke øyenbryn, men vippene er nesten usynlige.


#9

Michelle sa for siden:

Jeg bruker av og til å farge vipper og bryn. Om sommeren med mye sol/bading så vil det ikke sitte på så lenge.


#10

amo sa for siden:

Sitere meg selv, går det an? :rolleyes:
Vil bare opplyse om at jeg gjorde det hos frisøren, har ingen erfaring med "gjør det selv" produkter.
Lykke til, håper du blir fornøyd.


#11

Estrella sa for siden:

En venninne av meg tok sånn permanent eyeliner på øvre delen av øyet, hvis dere skjønner hva jeg mener. :flau: Og det ble såååå lekkert.


#12

Trulte sa for siden:

Jeg har alt jeg..

Farger øyenvipper og bryn. Bryn farger jeg i en brun farge, og vipper må være så sorte som mulig.
Dessuten har jeg permanent eyeliner på øvre øyelokk, så jeg ser igrunnen grei ut selv om jeg nettop har våknet :p

Jeg farger øyevipper og bryn selv, synes det blir penere da enn når jeg går til hudpleier siden brun hjemme er mer brun enn hos hudpleier.
Har årelang trening.
Hvis man er ny i gamet, anbefales det IKKE å gjøre det selv, ihvertfall ikke vipper.

Sminker meg i tillegg jeg da. Mascara åpner blikket uansett hvor mørke øyevipper man har.

Men når sant skal sies synes jeg ikke det er pent med helt usminkede fjes. Ser kjapt litt grått ut. Men har man semipermanent farge, er det jo ihvertfall et veldig løft!


#13

daffy sa for siden:

Hvilket merke bruker du for å farge vippene selv? Kunne gjerne tenke meg noen tips fra en som får dette til :) Jeg har prøvd selv et par ganger, men får ikke dreisen på det.


#14

Fluke sa for siden:

Generelt altså?


#15

Tussa sa for siden:

Eg kan faktisk skjøne kva Trulte seie. :sparke: Eg syns eit fjes er hakket finare med litt pudder, mascara og gloss.

Iset, eg har farga vippar hos hudpleiar. Heilt suverent. Men som Trulte seie, er greit med mascara over for å få det åpne blikket. :blafre:


#16

Fluke sa for siden:

:vil ikke treffe Trulte og Tussa:


#17

Trulte sa for siden:

Du er sikkert nydelig ;) Men hadde blitt overvakker med litt mascara og litt gloss på leppene. Ikke mye som skal til! :smask: !


#18

Trulte sa for siden:

Depend er absolutt best. Men IKKE bruk depend snabbfarg, bare den vanlige til depend. Og styr unna Kolo krem. Da kan du få grønne øyenbryn :erfaring:

Bruker BRUN (IKKE brunsvart) brun blir mørk nok for lyse meg, til øyenbrynene. Det bare smører du på. Bruk en q tips for å fjerne/ forme brynene så ikke du får mye farge på huden.
Øyenvippene, der tar jeg SORT. Da smører jeg på vippene på oversiden og bittelitt på undervippene. Må være veldig veldig forsiktig. For får du noe i øynene her, AUUUU!


#19

Tussa sa for siden:

Tullejente, Fluke! :klem:


#20

cilen sa for siden:

Når vi tar på fargen på jobb pleier jeg å bruke masse, men da er det lett for at det kommer inn på øyet, så det er nok lettere hvis en annen gjør det. Jeg våter papiret som ligger under litt også, for da ligger det ordentlig "på plass", og så har jeg et lag med papir over itillegg, for da er det lettere å ikke blunke. Det er viktig at vippene er godt dekket med farge både på oversiden og undersiden for at fargen skal bli jevn og dekke skikkelig. På vippene bruker jeg alltid svart, og på bryna blander jeg svart og brun. Bryn blir fort farget, og noen ganger må fargen av nesten med en gang.. :ja:


#21

daffy sa for siden:

Takk super info i to siste innlegg! Jeg har også kjøpt Depend, har prøvd Kolo før og det er helt håpløst. Men lurer på setningen over; mener du å legge et papir over det andre under øyet, eller legge et på øyelokket?

Og så lurer jeg på hva dere bruker for å påføre fargen, bruker dere den plastdingsen som følger med i esken?


#22

Smash sa for siden:

Jeg farget vippene for et par måneder siden, tenkte at det var greit å slippe mascaraen hver dag. Men, jeg er så mørk at det vistes ikke på meg. Nedtur!

Men mine blonde venninner seg veldig fine ut med det. Men, du verden så vondt det var å få det i øynene, var overbevist om jeg kom til å bli blind. :nemlig:


#23

Che sa for siden:

Jeg gjør det hjemme jeg. (ikke øyenvippene, de er så puslete at jeg må ha på dem litt mascara i tillegg uansett) jeg har helt lyse bryn og anser det som en dyd av nødvendighet.

For deg som er såpass mørk, tror jeg ikke det vil by på noen problemer. (Jeg må jo passe på at det ikke blir for mørkt - da blir det svært unaturlig og jeg ser ut som en klovn. :erfart:


#24

cilen sa for siden:

Legger et lag papir over de fargede vippene ja. Men det er på kunder som ligger ved vasken, for at det skal bli mørkere, og mindre forstyrrende det som skjer rundt dem. :ja:
Bruker den pinnen til å ta på fargen, det er lurt å blande fargen skikkelig godt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.