Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Oslo for gutter på 14 og 12 år. What to do?

#1

scilla sa for siden:

Vi får utenlandsbesøk til helgen av to gutter på 12 og 14 år. Hadde planlagt klatreparken på Tryvann, men den stengte helgen som var.:hylgrine:
Så, nå er jeg littt i villrede her. De har aldri vært i Oslo før og jeg har så lyst til at de skal ha en kul helg her i den fine byen.
Noen som har noen bra tips til hva vi kan gjøre med dem??


#2

Charlie sa for siden:

Hva med Thor Heyerdahl og Kontiki-museet? og Norsk Maritimt museum.

Ellers: Norsk Teknisk museum. Munch-museet- den mannen var et ikon - og gal (hvertfall når man ser kunsten... :glis: ) Det er en reptilpark på Ensjø - Oslo reptilpark, tror jeg den heter. Popsenteret på Grønland, Nobels fredssenter, Norsk barnekunstmuseum. Så må de naturligvis spise vafler, lefse og sånt...


#3

Input sa for siden:

Reptilparken er kul, men veldig liten, så det er ikke noe man kan bruke en hel dag på.


#4

Skilpadda sa for siden:

Oslo Reptilpark er midt i byen (St. Olavs gate), ikke på Ensjø - er det en på Ensjø også?

Det spørs jo ellers hva de er interessert i. :) Og litt hvor de kommer fra og hva slags forhold de har til Norge. Teknisk museum er jo interessant for mange i alle aldersgrupper; hvis de overhodet er interessert i kunst, er Astrup Fearnley morsomt og spennende, i tillegg til Munch-museet, som Charlie nevner. Holmenkollen, hvis skisport er interessant, og vikingskipene på Bygdøy. Vigelandsparken tar jeg alltid med utenlandske besøkende til, for det er både fint å gå tur der og ganske spesielt med skulpturene, men igjen kommer det jo an på hva guttene er interessert i - og litt på været, såklart.



#6

Input sa for siden:

Hvis "til helgen" er førstkommende helg (altså i dag), så er det Lego-festival på Teknisk Museum. Veldig artig opplegg, men vær forberedt på LANGE køer.


#7

Maverick sa for siden:

Popsenteret ligger på Schousplass, defineres det som Grønland? :gruble: Bra sted, da. :jupp:

Teknisk museum er kongebra.


#8

Charlie sa for siden:

haha, jeg aner ikke hvor popsenteret er. Det sto så på nettsiden jeg fant det på. Skiltet til reptilparken så jeg på Ensjø, så jeg trodde det var der. Bra med lokalkjente FP-ere! :jupp:


#9

scilla sa for siden:

Tusen takk for supre tips, dere. Dette blir en fin helg:jippi:

....til tross for været.:mumle:


#10

Candy Darling sa for siden:

Popsenteret er kult (også kan du se familien Darling som publikum på Lillebjørn Nilsen!).


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.