Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Iphone 6+??

#1

Leandra sa for siden:

Ja. Lurer rett og slett på om noen her inne har skaffet seg den nye Ihone 6 eller Iphone 6+ :hyper::hyper: skal få en av dem til jul av gubben, men klarer ikke bestemme meg for hvem av dem. Erfaringer.? Er ikke interessert i å høre alle dem som mener at Samsung er mye bedre osv..:blunke: kun Apple er av interesse her:ja:


#2

Vianne Rocher sa for siden:

Jeg har ikke kjøpt den, men jeg har to venner som har henholdsvis 6 og 6+ så jeg har trykket og sett på de. Hvis jeg skulle valgt, ville jeg gått for 6. Jeg synes 6+ er alt for stor, føles ut som å sitte med en iPad mini i hendene. Jeg går for praktisk fremfor gigaskjerm m.a.o.


#3

Lisa sa for siden:

Jeg kunne heller ikke valgt 6+. Den blir rett og slett altfor stor. Synes vanlig 6 også er for stor, men det må jo bli den engang innser jeg.


#4

Esme sa for siden:

Jeg velger 6 fordi 6 pluss blir hverken fugl eller fisk for meg. Bruker heller ipad mini.


#5

Dronningen sa for siden:

Var og holdt i begge i butikken, og gikk for 6+. Jeg surfer mest og snakker minst, og syntes 6 var for liten endring fra 5. Sammenlignet med mannen sin Sonytelefon, så var det ikke så stor forskjell på den og 6+. Har ikke fått den enda, men venter spent. :)


#6

Angelique sa for siden:

Jeg har hatt min iphone 6 en uke å, og er veldig fornøyd.
Gikk fra iphone 5S. Jeg kjøpte en med 128 gb lagring, skulle egentlig hatt 64 gb, men det hadde de ikke inne. Valget sto da mellom 16 gb eller 128 gb. All den tid OS krever 7 gb eller deromkring ved oppgradering er 16 gb alt for lite.
Liker d eny eappene, liker størrelsen veldig godt. Klarer fremdeles å hold eden i en hånd og manøvrere rundt omkring. 6+ ble litt for stor for å brukes slik.
Jeg har ipad i tillegg, men merker at jeg bruker den mindre nå etter at jeg byttet telefon.


#7

Tangerine sa for siden:

Jeg tenker jeg går for 6+ neste gang. Jeg surfer mest, og syns skjermen på 5S er liten. :knirk:


#8

Einhyrningur sa for siden:

Jeg har 6 og er fornøyd. Stor nok skjerm for min smak. Har 64gb, synes nesten man må ha det når OSet er blitt så stort.


#9

Aeterna sa for siden:

Mannen i huset har nettopp kjøpt seg iPhone 6. Han var bekymret for at skjermen skulle være for liten, men i løpet av uken ser han ut til å ha vent seg til det uten problem :)


#10

Miss Norway sa for siden:

Samme her. Fin telefon, god å holde i og veldig fin skjerm. iPhone 6+ er ALT for stor for mine stutt-tjukke fingre, denne klarer jeg å betjene med én hånd.

Men det er KUN hvis du oppgraderer trådløst via WiFi altså! Kobler du telefonen til iTunes på PCen med ladekabelen og lar iTunes ta seg av installeringen så trenger den ikke noe ekstra plass i det hele tatt.


#11

Angelique sa for siden:

Ja, det var det jeg måtte da jeg oppgraderte den gamle (5S).

Men plass til bilder, apper etc etc er det supert med litt mer plass.


#12

Perhonen sa for siden:

Jeg har bestilt en 6+. Ser så dårlig på nært hold at jo større skjerm jo bedre. Men ser ut for at jeg må vente litt på den. Den ble kanskje mer populær enn forventet.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.