Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan får jeg tak i en billig Mac?

#1

daffy sa for siden:

Jeg har trådløst nettverk og bærbar jobbpc hjemme. Den surmagete IT-avdelingen vår har låst PCn for installering av det meste som er morro og ulovlig. Jeg har ikke administratorrettigheter til å laste ned siste versjon av Flash en gang, langt mindre limewire og den slags.

Jeg vurderer å kjøpe en bærbar PC eller Mac som kan brukes til nedlasting av musikk og TV-programmer, innstallere en tjuvkopi av Photoshop etc.

Jeg syns Apple Mac ser så kul ut, er det vanskelig å lære seg Mac? Jeg forsøker å lete på finn etter brukte Macer, men skjønner liksom ikke helt hva det er jeg trenger.

Er det noen snille damer der ute som kunne tenke seg å opplyse meg litt om hva jeg trenger og hvordan jeg skaffer meg dette billigst mulig?


#2

DM sa for siden:

Jeg kan bare svare på om det er vanskelig å lære seg Mac, og svaret er nei. :) Det er logisk og enkelt. (Duste -IT-avdeling da. :trøste: )


#3

Tangina sa for siden:

Mac er mye enklere å lære seg på egen hånd enn PC. :nikker:


#4

kadabra sa for siden:

Jeg ville undersøkt litt på mac1.no, der fins det myye kompetanse.
De har også bruktmarked der,vet jeg


#5

HP sa for siden:

[url]www.brukt1.no[/url], mac1/i1s bruktmarked.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.