Hvis jeg egentlig ikke gidder å lage middag, så steker jeg kylling og grønnsaker i ovnen. Kyllingen først, og grønnsakene etter en liten stund. Har nudler eller stekte potetbåter til.
Det er kanskje litt likt det du ikke gidder? :knegg:
Jeg bruker å servere stekt kyllingfilet sammen med ris, tikkemasala (glass), agurk i terning, noen ganger wook, nan og noen ganger raita. Legges hver for seg på tallerken.
Og jeg og litja er glade i grønnsaker alt mulig sånn, og vil gjerne at maten faktisk skal smake litt. Storebror not so much. Så alt som ikke må lages sammen funker veldig bra.
Jeg har også en halvkresen unge hjemme, så det jeg ofte gjør er å ta av de "rene" matvarene til ham før jeg blander i saus etc. Har vi kyllinggryte får han stekte kyllingbiter og ris. Har vi pestopasta tar jeg av litt ferdigkokt pasta før jeg har i pesto og fløte. Han får et par agurk- og avokadobiter som ikke har vært nedi skåla med olje/balsamico/salt/pepper.